Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται σε έναν νέο χώρο, με νέα μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που ηχογραφεί αυτόν τον καιρό αλλά και με τα μέχρι στιγμής αγαπημένα, από το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο ως τα τέλη Ιανουαρίου.

Ads

«Και η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι δύσκολο να βάλεις στο χαρτί ένα πρόγραμμα της Ελεωνόρας γιατί είναι αυτό που κάθε φορά νιώθει. Και ως γνωστόν τα αισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ξέρεις όμως ότι η Ελεωνόρα στην σκηνή είναι πάντα πηγαία και αυθεντική, είναι ένα σώμα και μια φωνή που φλέγεται, είναι πάντα παρούσα και ειλικρινής».

Σε όλα αυτά προστίθεται και η σωρευμένη επιθυμία για live επικοινωνία και έτσι δημιουργείται το περίγραμμα αυτού που πρόκειται να συμβεί επί σκηνής στο Studio Asomaton.

Συντελεστές

Μαζί της οι μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος – πνευστά, Νίκος Μέρμηγκας – μπουζούκι, λαούτο, καβάλ, Φώτης Δεληνικόλας – κιθάρες, Στέλιος Φραγκούς – πλήκτρα, πιάνο και Φίλιππος Βασιλόπουλος – τουμπερλέκι

Ads

Ηχοληψία: Μπράϊαν Coon, Δημήτρης Σαμαράς
Σχεδιασμός Φώτων: Μενέλαος Ορφανός
Σκηνικά – Σχεδιασμός σκηνής: Γιώργος Γαβαλάς
Ενδυματολόγος : Χάρης Σταματόπουλος, Ειρήνη Ευριπίδου

Πληροφορίες

Τηλ. Κρατήσεων: 211.100235-36-37