Στα σχόλια για τα αστεία που ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της μεγάλης συναυλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο, απάντησε ο Διονύσης Σαββόπουλος, με μια ανάρτηση στο Facebook.

Ads

Ο σημαντικός Έλληνας τραγουδοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον Γιάννη Ζουγανέλη να κάθονται φορώντας κοστούμια. Την ανάρτηση ακολουθούσε το εξής σχόλιο: «Να φορέσουμε κοστούμια με τον Γιάννη για να δείξουμε πως είναι όταν είμαστε σοβαροί, γιατί πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν την πλάκα μας στο Καλλιμάρμαρο».

Ο Δ. Σαββόπουλος αναφέρεται  στο περιστατικό που σημειώθηκε κατά την διάρκεια της συναυλίας, όταν ο ίδιος άρπαξε το μικρόφωνο από τον Γ. Ζουγανέλη. Ο τελευταίος τραγουδούσε το «Τον Χειμώνα Ετούτο», με αλλαγμένους στίχους, γεγονός που υποτίθεται πως εξόργισε τον Δ. Σαββόπουλο, ο οποίος είπε το εξής: «Καλά αγόρι μου, αγνώριστο μου το κανες το τραγούδι» είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος, ενώ μετά συνέχισε λέγοντας  πως «του θυμίζει τον συμμαθητή που παίρνει το μικρόφωνο στο πούλμαν».

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε πράγματι αυτοσχεδιάσει, εξοργίζοντας τον συνάδελφό του, γεγονός που διαψεύστηκε και από τον ίδιο τον Ζουγανέλη.