Η Ιmany, αγαπημένη του ελληνικού κοινού, επιστρέφει στην Αθήνα για ένα live στο Ακρωτήρι.

Ads

Με σταθερό σημείο αναφοράς το «You will never know» το πρώτο της single που αγαπήθηκε από τις πρώτες ραδιοφωνικές μεταδόσεις και πήγε κατευθείαν στην κορυφή του chart, μέχρι το «Don’ t be so shy» και λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της album με τίτλο «There were tears».

Τα live που έχει δώσει στο παρελθόν στην Ελλάδα ήταν sold out, ενώ η ίδια ισχυρίζεται ότι η επαφή που έχει με το ελληνικό κοινό είναι μοναδική.

Η Imany (το όνομα της σημαίνει «πίστη» στα σουαχίλι) είναι ένα από τα παιδιά μίας 10μελούς οικογένειας, γεννήθηκε το 1979 και κατάγεται από τα νησιά Κομόρο της Αφρικής.

Μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού, το πραγματικό της όνομα είναι Νάντια Mladjao, επιτυχημένη αθλήτρια από μικρή στο άλμα εις ύψος, και ένα πρότυπο για τα μοντέλα της Ford Ευρώπης αργότερα.

Ads

image

Η ζωή της είναι ένα μόνιμο ταξίδι, μεταξύ της Νέας Υόρκης και του Παρισιού, πιστεύοντας πάντα στη φράση «Χωρίς πίστη δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα».

Η εξωτική, νοσταλγική, μελαγχολική, αινιγματική, αλλά και αφοπλιστικά όμορφη Ιmany, την Τετάρτη, 29 Ιουνίου στο Estate Seaside Ακρωτήρι.

Opening act: Angelika Dusk.

info

Βασιλέως Γεωργίου Β5 Τηλέφωνο: 2109859147-9

Εισιτήρια
Τιμές εισιτηρίων:
Όρθιοι: Early Bird – 16€, Προπώληση – 19€, Ταμείο – 23€
Καθήμενοι: Προπώληση Β’ ζώνη – 39€, Α’ Ζώνη – 49€ / Ταμείο Β’ ζώνη – 45€, Α’ Ζώνη – 55€
Τιμές για το hama restaurant θα ανακοινωθούν σύντομα.

Προπώληση: viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt.