Οι Active Member με τον καινούριο 17ο δίσκο τους, με τίτλο Cosmos Alivas σκάβουν στην κυριολεξία έναν καινούριο δρόμο για να πορευτούν στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia. 

Ads

Στη διάρκεια των ηχογραφήσεων,  κι όσο ο Cosmos Alivas  έπαιρνε μορφή και γέμιζε με εικόνες, στίχους και ήχους,  η δεύτερη εποχή αρχιζε στ’ αλήθεια, με μια μεγάλη υπέρβαση.  Η ουσία της μουσικής, κι ο σεβασμός σε όλες τις ανθρώπινες στιγμές που σημάδεψαν τον B.D.Foxmoor από την αρχή του γκρουπ στο μακρινό 1992, θριάμβευσαν δίνοντας χώρο στην αγάπη.

Μια συνάντηση πάνω στη σκηνή – αρχές Απρίλη – με όλους όσους μοιράστηκαν με τον ιδρυτή των Active Member, το ξεκίνημα, σημάδεψαν τον Cosmo Aliva. Νικήτας Κλιντ, Βαβυλώνα, Οδυσσέας (Razastarr), Brigada και άλλοι αφιέρωσαν τις τρεις συνολικά συναυλίες, στου χθες την αθωωότητα, και τη βιάση, στου σήμερα τη φρονιμάδα και τη μαγκιά για του αύριο την ομορφιά και την τελική αφήγηση.

Ο Cosmos Alivas, λοιπόν, ξεκινάει με τις καλύτερες ευχές και είναι η πρώτη «γέννα» αυτής της υπέρβασης. Χρειάζεται ωστόσο, την στήριξη και την αγάπη του κόσμου  για να ταξιδέψει όμορφα και μακριά… Aν πάρεις μέρος σε αυτό το ταξίδι, θα είναι για πάντα κομμάτι σου, όπως και εσύ θα είσαι κομμάτι στο Cosmos Alivas.

Ads

Αν θες να είσαι μέρος αυτής της υπέρβασης

Αν πιστεύεις ότι ακόμα και μπροστά στα πιο μεγάλα και παλιά εμπόδια  υπάρχει πάντα ένας άλλος δρόμος

Αν θες να γίνεις «συνοδοιπόρος»…

Τότε, μπες εδώ www.cosmos-alivas.gr  για να μάθεις πως μπορείς να είσαι συμμέτοχος σε αυτή τη δεύτερη εποχή…

Βασισμένο στην ιδέα του crowdfunding, με 20 ευρώ βοηθάς να γίνει το  νέο album πραγματικότητα και παράλληλα να έχεις τον δίσκο στα χέρια σου εως το τέλος Ιουνίου 2014 σε διπλό και συλλεκτικό βινίλιο με τυπωμένο το όνομά σου στο εξώφυλλο. Ο Cosmos Alivas είναι το δικαίωμα σε ένα όνειρο μετά από 10 χρόνια πολέμου. Και μας ανήκει. Όπως ανήκει και σε σένα. Διάδωσέ το! Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές εως 31 Μαϊου 2014.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.cosmos-alivas.gr  
www.lowbap.com
https://www.facebook.com/ActiveMemberOfficial

* Το σχέδιο στο εξώφυλλο έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Καταγάς