Το Europavox Festival επιστρέφει στην Αθήνα! Το project που προωθεί την ευρωπαϊκή μουσική μέσα από τη συνεργασία επτά διοργανωτών συναυλιών από ισάριθμες χώρες έρχεται για 2η φορά στη χώρα μας, με ακόμα περισσότερους καλλιτέχνες από την ευρωπαϊκή σκηνή και headliners δύο μεγάλα ονόματα από τη Γαλλία.

Ads

Το Σάββατο 21 Απριλίου, οι φοβεροί Chinese Man θα βρεθούν στο Gazi Music Hall ξεσηκώνοντας τους πολυπληθείς φίλους τους στην Αθήνα με τα εκρηκτικά hip hop κομμάτια τους.

Chinese Man

Oι Chinese Man επιστρέφουν για να στήσουν το μεγαλύτερο πάρτι τους! Κάθε τους ζωντανή εμφάνιση σημαίνει έναν κατακλυσμό απο hip-hop, funk, dub, afrobeat, swing και reggae ρυθμούς με τους οποίους συνεπαίρνουν τους χιλιάδες πιστούς φίλους τους.

Ads

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει τον 10ο και πιο πολυσυλλεκτικό δίσκο τους, “Shikantaza”, αποδεικνύουν σε κάθε τους βήμα πως παραμένουν ένα από τα πιο δημιουργικά, αλλά και κορυφαία live acts, της Ευρώπης.

Ο… μυστηριώδης Chinese Man δημιούργησε τη μπάντα το 2004 και έστειλε τους High Ku, Sly και Zé Mateo να δώσουν ήχο και εικόνα στο όραμά του. Με σύνθημα «make music, not war!» οι Chinese Man ζητούν από όλους μας να ενώσουμε τη φωνή και τη δύναμή μας εν μέσω ήχων για να δημιουργηθεί μια «human music, κοσμική και απλά υπέροχη».

Πληροφορίες:

Gazi Music Hall: Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι, Μετρό “Κεραμεικός”.
Εισιτήρια προπωλούνται προς 28 ευρώ (μονό) και 50 ευρώ (διπλό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 32 ευρώ.