Από το  «Τι να θυμηθώ» και τη «Φυσαλίδα», στο «Σ΄ αυτή τη χώρα» και το «Ντούρου-Ντούρου». Δεκαεφτά χρόνια δισκογραφίας και ο Απόστολος Ρίζος, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της εποχής μας, θα βρεθεί στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017. Μια παράσταση μυσταγωγίας εφ’ όλης της ύλης, όπου η ερμηνεία, το συναίσθημα και η ουσία των τραγουδιών έχουν τον πρώτο ρόλο.

Ads

Ο Απόστολος Ρίζος, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου ψηφιακού του album με  τίτλο ‘ΕΛΛΗΣ ΑΗ ΛΑΝΤ’, συμμετέχει στον  κύκλο παραστάσεων «Ερμηνείες Γυμνές στον ΙΑΝΟ».

Με τη χαρακτηριστική του επιμέλεια στην επιλογή των τραγουδιών και τις ξεχωριστές του ερμηνείες συμπράττει  μουσικά με τον δεξιοτέχνη του κοντραμπάσου Θοδωρή Κουέλη και παρουσιάζουν μια παράσταση που εξαφανίζει τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών, δημιουργώντας μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Αγαπημένα κομμάτια από τη δισκογραφία του Απόστολου συνομιλούν – άλλοτε συνωμοτικά και άλλοτε ανατρεπτικά – με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Ξυδάκη, τον Τσιτσάνη, τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Ανδρέου, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τη Νικολακοπούλου..

Παίζουν:

Θεόδωρος Κουέλης: κοντραμπάσο / effects bass

Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα/loops

Οργάνωση – Επιμέλεια Παραγωγής: Menta Art Events – www.menta3.com – 2108617577

Ads

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 16€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Πληροφορίες

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:

Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr