Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Αναστασία Έδεν μαζί με τον συνθέτη Άρη Βλάχο σε μία μοναδική μουσική παράσταση που θα μας ταξιδέψει από την ανατολή ως τη δύση μέσα σε ένα βράδυ, στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 21:30.  Η ξεχωριστή φωνή της Αναστασίας Έδεν υπό τις αρμονίες του πιάνου και τα ηχοχρώματα του τσελίστα Σταύρου Παργινού, σε μία νέα μουσική πρόταση που επιμελήθηκε ο Άρης Βλάχος.

Ads

Το καλλιτεχνικό δίδυμο με το ξεχωριστό ύφος που συνταιριάζει εντέχνως την ελληνική μουσική με την τζαζ και την έθνικ καθώς επίσης και δικές τους δημιουργίες από την δισκογραφική συνεργασία τους με τον Μάνο Ελευθερίου.   

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 13€
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Αλλά και ο Κώστας Θωμαΐδης, από τα συνεπέστερα πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού, μας προσκαλεί σε μια σπάνια μουσική εμπειρία, συμμετέχοντας στον κύκλο «Ερμηνείες Γυμνές», το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21:30.

Ερμηνευτής υψηλής ακρίβειας και σπάνιας ευαισθησίας, με πολύχρονη γόνιμη διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι, επιλέγει και ερμηνεύει με συνοδεία ενός πιάνου, κιθάρας και μαντολίνου, τραγούδια που έγραψαν ιστορία και ξέφυγαν από την εποχή τους. Μια βραδιά για συλλέκτες σπάνιων στιγμών, με υλικό τραγούδια που ο εξαιρετικός ερμηνευτής τραγούδησε και αγαπήσαμε, αλλά και τραγούδια που προτείνει να ανακαλύψουμε και πάλι μαζί, επιλέγοντας να αναμετρηθεί για πρώτη φορά μαζί τους, ενώπιόν μας. Μια σπάνια συλλεκτική βραδιά που προκαλεί και προσκαλεί σε ένα σπάνιο ταξίδι μνήμης αισθήσεων και μουσικής ακροβασίας.

Ads

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 16€
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Πληροφορίες

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα
Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:
Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr