Τρεις σημαντικοί καλλιτέχνες, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Βασίλης Καζούλης ενώνουν τις φωνές τους σε μία συναυλία αλληλεγγύης με αντάλλαγμα τρόφιμα που θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου. Η συναυλία διοργανώνεται με πρωτοβουλία των Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου.

Ads

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 30 Ιανουαρίου 2015 και  ώρα 19.00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», που βρίσκεται στην Κουντουριώτη 18 & Νεότητος.

«Οι καλλιτέχνες με την ευαισθησία που τους διακρίνει είναι πάντα δίπλα μας, αφιλοκερδώς, ανταποκρινόμενοι πρόθυμα σε κάθε κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγυης και συνεισφοράς», αναφέρει η πρωτοβουλία στην ανακοίνωση της για την εκδήλωση που θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου γι’αυτό και η είσοδος θα είναι μόνο με τρόφιμα αντί εισιτηρίου.

Ads

«Θεωρώντας ότι ο πολιτισμός προάγει τις αξίες του ανθρωπισμού και της προσφοράς ελάτε να αισθανθούμε και πάλι την κοινωνική ζεστασιά βοηθώντας να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα», είναι το μήνυμα της συναυλίας.