Γιορτή για τους λάτρεις του βινυλίου. Στο δεκαήμερο βινυλίου, 2-12 Μαρτίου, ο ΙΑΝΟΣ προσφέρει στους φίλους, συλλέκτες και μανιακούς τη δυνατότητα να αποκτήσουν πέντε βινύλια στην τιμή των τεσσάρων.

Ads

Και η γιορτή δε σταματά εκεί. O μουσικός ΙΑΝΟΣ θα βρίσκεται από τις 13 – 15 Μαρτίου και στο Vinyl is Back,  στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ΚΤΙΡΙΟ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ, Πειραιώς 100, Γκάζι.
 
INFO
MΟΥΣΙΚΟΣ IANOS
Σταδίου 24,
210 3217917
[email protected]

image
 
Είπαν για τον μουσικό ΙΑΝΟ:
 
Δήμητρα Γαλάνη
 
Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ IANOS και ο IANOS γενικά είναι ένας πνεύμονας πολιτισμού. Ιδιαίτερα για αυτή την κατακαημένη Αθήνα είναι μεγάλη ανάσα. Είτε σαν βιβλιοπωλείο, είτε σαν τόπος που μαζευόμαστε και παρουσιάζουμε πράγματα, είτε σαν χώρος εκδηλώσεων, εικαστικών, κινηματογράφου, μουσικής, είναι ένας πυρήνας. Τι πιο σημαντικό λοιπόν από το να αποφασίζει ο IANOS να ανοίξει ένα δισκοπωλείο, τη στιγμή που πάνε να καταρρεύσουν την αγορά και να βάζει στην αγκαλιά του και τη μουσική. Όπως έχει αγκαλιάσει τους συγγραφείς, τους ποιητές, τώρα αγκαλιάζει και το τραγούδι. Αυτό για εμάς είναι μεγάλη στιγμή. Οφείλουμε να τον τιμήσουμε όλοι, όχι μόνο εμείς οι καλλιτέχνες άλλα όλοι. Εύχομαι να ανθίσει.
 
Ευανθία Ρεμπούτσικα

Για μένα είναι ένα στέκι, γεμάτο όμορφα πράγματα όπως αυτά που μας χαρίζει ο IANOS και ο Νίκος Καρατζάς τόσα χρόνια. Ο Νίκος Καρατζάς είναι άρχοντας, βοηθάει τον πολιτισμό μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να γίνει ένα πολύ αγαπημένο στέκι και να έχει μεγάλη επιτυχία. Και εμείς όσο μπορούμε ας βοηθήσουμε γιατί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μόνο η ανθρωπιά μένει.

Ads

image
 
Γιάννης Ζουγανέλης

Για μένα ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί είναι να αρχίσουν και πάλι να υπάρχουν δισκάδικα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο IANOS, έχοντας ήδη δείξει την αξία του στο χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού πήρε μια τέτοια πρωτοβουλία. Και σαν δημιουργός αλλά και σαν αποδέκτης βρήκα πάλι ένα χώρο που να με ενδιαφέρει στο κέντρο της Αθήνας. Εύχομαι να μην έχει συμπλέγματα, να ανοίξει τη λογική του εμπορίου και στους νεώτερους ανθρώπους, γιατί στην Ελλάδα αναμασάμε πράγματα. Λέμε στην Ελλάδα υπάρχει κρίση στο θέατρο, στη μουσική… Δεν υπάρχει καμία κρίση. Μόνο κρίση παρουσιαστών υπάρχει, των ανθρώπων που δεν κάνουν βουτιά στην πραγματική τέχνη και στον πραγματικό πολιτισμό. Εύχομαι να ανοίξει την καρδιά του σε νέες ιδέες και νέους ανθρώπους.
 
Active Member   B.D. Foxmoor

Πάντα όταν ανοίγει ένας χώρος που αφορά στη μουσική για εμένα είναι σημαντικό. Θέλει προφανώς μια ιδιαίτερη μεταχείριση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Είναι μια ηρωική προσπάθεια και θέλει υποστήριξη. Θα κάνω μια ευχή για τη μουσική γενικά. Να ξαναβρεί το δρόμο της και να καταλάβουν όλοι ότι τα φυσικά μέσα είναι και αυτά που έχει διαλέξει ο ίδιος ο καλλιτέχνης για να παρουσιάζει τη δουλειά του. Η τεχνολογία λειτουργεί σαν παραισθησιογόνο.