Μπουένος Άιρες, Νέα Υόρκη, Βομβάη, Τόκιο και Μπαρμπαριά. Τα ταξίδια δεν χρειάζονται πάντοτε μεταφορικά μέσα και βαλίτσες!         

Ads

Αυτό το καλοκαίρι που όλοι μας περιμένουμε να βρεθούμε ξανά μαζί, το Christmas Theater βγάζει τραπεζάκια έξω και μέρος του αύλειου  χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου Γαλατσίου, μεταμορφώνεται σε μία ανοιχτή μουσική σκηνή για να υποδεχτεί το City Garden Festival. Ένα φεστιβάλ που μας καλεί να κάνουμε το γύρο του κόσμου με ελληνικά τραγούδια.

Καταξιωμένοι ερμηνευτές και δημιουργοί του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού  μαζί με τη νεότερη γενιά συμμετέχουν σε μία σειρά συναυλιών, που αντλούν τα θέματα και το υλικό τους από τα πιο ταξιδιάρικα ελληνικά τραγούδια. Κι από κοντά ορχήστρες, συγκροτήματα και κορυφαίοι σολίστες. Είναι στη φύση μας το ταξίδι και όσοι αγαπάμε το ελληνικό τραγούδι ξέρουμε να ταξιδεύουμε μαζί του. Ν’ αποδράσουμε και ν’ ανακαλύψουμε όσα χάσαμε στην πορεία ή όσα ποτέ δεν συναντήσαμε. Ταξίδι είναι άλλωστε και η ίδια η ζωή.

Στο City Garden Festival του Christmas Theatre  συναυλιακά γεγονότα θα μας ταξιδέψουν  με ελληνικά τραγούδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και σε όλο τον κόσμο. Επίσης θα φιλοξενηθούν διακεκριμένα  project όπου το ελληνικό τραγούδι και η ελληνική μουσική συνομιλούν με τις «Μουσικές του Κόσμου»

Ads

Πολλά και διαφορετικά τα ταξίδια που ονειρευτήκαμε να κάνουμε μαζί σας. Ταξίδια σε άλλες πολιτείες. Ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα.

Θα ταξιδέψουμε με τον Βασίλη Τσιτσάνη  στο Μόντε Κάρλο, στη Βαγδάτη αλλά και σε φίνο ακρογιάλι στην Παραγουάη της Λατινικής Αμερικής. Γιατί η φαντασία έχει τη δύναμη να μάς παρασύρει. Όπως λέει κι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου: «Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει…».

Info

CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, τηλ. 2117701700

Εισιτήρια: Από 10 έως 30 Ευρώ ανάλογα την συναυλία και την ζώνη

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ