«Είναι πολύ δυσάρεστες οι μέρες που ζούμε… συνήθως τραγουδάμε για το χάλι μας, σήμερα τραγουδάμε για τον Παύλο». Με αυτή τη δήλωσε ξεκίνησε τη συναυλία του στο Θέατρο Βράχων, το βράδυ της Κυριακής, ο Γιάννης Αγγελάκας.

Ads

 
Ο Γιάννης Αγγελάκας κατά τη διάρκεια της συναυλίας προχώρησε και σε άλλα σχόλια, καθώς η βραδιά ήταν φορτισμένη λόγω της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Μεταξύ άλλων μίλησε για την υποκρισία των ΜΜΕ. «Τώρα θυμήθηκαν να προάγουν μία δήθεν αφύπνιση της κοινωνίας ενάντια στο νεοναζισμό». «Ξερνάνε την παράνοια και τον κυνισμό τους στα μούτρα μας», τόνισε αναφερόμενος έμμεσα στο πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος, που είχε φωτογραφία με τον Παύλο Φύσσα να ξεψυχά στα χέρια της κοπέλας του.
 
Το γύρο του διαδικτύο ωστόσο κάνει το σχόλιο του όταν ακούστηκε το σύνθημα «Φασίστες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες». «Η απάντηση στον φασισμό δεν είναι αυτή. Η απάντηση είναι η ψύχραιμη σκέψη. Να προσέξουμε τον φασισμό που κρύβουμε όλοι μέσα μας», ανέφερε με το κοινό να απαντάει με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. «Αγνοήστε τους και κοιτάξτε μέσα σας… πρέπει να φθάσουμε σε μια κοινωνία πολιτών με ευφυΐα και συνείδηση», ανέφερε σε άλλο σημείο.