«Θα θέλαμε όλοι να ήταν ψέμα. Αυτό που συνέβη στις 9 Σεπτεμβρίου του 2019. Αυτό το τόσο ξαφνικό και απρόσμενο γεγονός που βύθισε σε πένθος όλη την Ελλάδα.

Ads

Σα να έζησε τη ζωή του με μια ανάσα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κι όταν ήρθε η ώρα “έφυγε” σιωπηλά, προδομένος από την καρδιά του, όχι όμως από τους ανθρώπους που αγάπησε, την οικογένεια και τους φίλους του.

Και οι φίλοι μαζεύονται γιατί κανείς δεν πεθαίνει όταν η μνήμη μένει ζωντανή. Η πρώτη παρέα δίνει ραντεβού ακριβώς έναν χρόνο μετά το αντίο στον Λαυρέντη. Και αυτή είναι μια συναυλία-γιορτή στη μνήμη του, μια συναυλία-τιμή στον φίλο Λαυρέντη και στα τραγούδια του.

Σε έναν από τους αγαπημένους του χώρους, στον δροσερό Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν με όλους εμάς στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στη μουσική αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη που όλοι αγαπάμε.»

Ads

Συντελεστές

Τραγουδούν με αλφαβητική σειρά:

  • Βουλγαράκη Παυλίνα
  • Κότσιρας Γιάννης
  • Πορτοκάλογλου Νίκος
  • Τσακνής Διονύσης

Μαζί τους επί σκηνής, οι μουσικοί: Καλαντζάκος Νίκος: πλήκτρα, Αμπράζης Άκης: μπάσο, Tesser Steve : κιθάρα, Γαβαλάς Άκης: τύμπανα και Λαμπρόπουλος Ηλίας:  βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι.

Σχεδιασμός ήχου / εκτέλεση: Καραγιαννίδης Γιώργος
Ηχολήπτης stage: Πασχαλάκης Άκης
Σχεδιασμός φωτισμού / εκτέλεση: Φίλιππος Τρέπας