«Λέγαμε, αστειευόμενοι, πως αν τα ‘Φιλαράκια’ γίνονταν σήμερα, θα είχαμε ένα καφέ γεμάτο ανθρώπους που θα κοίταζαν στις οθόνες των iPhone τους», είπε η Τζένιφερ Άνιστον.

Ads

«Δεν θα υπήρχαν πραγματικά επεισόδια ή συζητήσεις».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ Άνιστον λέει πως μία εκδοχή του «Friends» δεν θα είχε επιτυχία σήμερα, είναι όμως η πρώτη φορά που καταγράφει την άποψη της και διατυπώνει ένα σαφές επιχείρημα.

Η συνέντευξη της αφορούσε τον τρόπο με το οποίον χρησιμοποιεί η ίδια καθημερινά το κινητό της και πώς ο τρόπος χρήσης του επηρεάζει τον τρόπο ζωής της.

Ads

Η ηθοποιός είπε πως αυτή και ο σύζυγός της έχουν τη συνήθεια να κοιμούνται με τα κινητά δίπλα στο μαξιλάρι, κάτι που επιδρά αρνητικά στην ποιότητα του ύπνου τους.

«Είναι σχεδιασμένα για να μπαίνουν κυριολεκτικά μέσα στο μυαλό μας και να μας δημιουργούν εθισμό στην οθόνη», εξήγησε η Άνιστον.

«Ξεκινήσαμε με την τηλεόραση ως παιδιά, ήταν η πρώτη οθόνη που είχαμε, και μετά ήρθαν οι οθόνες των υπολογιστών και των video games και τώρα αυτά τα τηλέφωνα».

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης που έδωσε στο «The Thrive Global Post» αφορούσε την απόφαση να μείνει μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως είπε, το να μην έχει λογαριασμό στο Twitter ή στο Instagram τη βοήθησε να μείνει προσγειωμένη.