Αυτή είναι μια είδηση που μάλλον δεν περιμέναμε. Ο Κουέντιν Ταραντίνο θέλει να γυρίσει μια ταινία «Star Treck», σύμφωνα με πηγές του «Deadline».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σκηνοθέτης του «Pulp Fiction» έχει μια σπουδαία ιδέα για μια ταινία Star Treck στην Paramount. Αναφέρθηκε επίσης ότι κουβέντιασε την ιδέα του με τον JJ Abrams και ότι οι δυο τους θα μαζέψουν γύρω από ένα τραπέζι συγγραφείς σεναρίων οι οποίοι θ' ακούσουν τις ιδέες του Ταραντίνο και θα φτιάξουν από αυτές μια ταινία. Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, ο Ταραντίνο μπορεί να είναι ο σκηνοθέτης, με τον JJ Abrams στον ρόλο του παραγωγού.

Είναι πάντως κάπως δύσκολο να φανταστούμε τον Ταραντίνο, με τις βίαιες, όλο διάλογο και απολύτως πρωτότυπες ταινίες να μπαίνει στα χωράφια των ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Και μάλιστα με μια ιστορία Star Treck! Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αναλάβει φραντσάιζ, το μόνο που είχε κάνει ήταν ένα επεισόδιο της σειράς «ER» και δύο της σειράς «CSI». Επίσης είχε πει ότι θα ήθελε να κάνει κι έναν «Τζέιμς Μποντ».

Σημειώνεται, ότι έχει άλλη μια ταινία στα σκαριά για την Paramount, ταινία εποχής στο Λος Άντζελες, την περίοδο των φόνων του Τσαρλς Μάνσον, τη δεκαετία του 1960. Ζήτησε ήδη από την Μάργκοτ Ρόμπι να υποδυθεί τη Σάρον Τέιτ, κι εξετάζει το ενδεχόμενο να αναθέσει τον κύριο ανδρικό ρόλο σε κάποιον από τους Τομ Κρουζ, Λεονάρντο ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ.