Εκτός «Open» είναι πλέον ο Μένιος Φουρθιώτης, που παρουσίαζε την εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Ο παρουσιαστής έχασε τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του καναλιού και έτσι τελειώνει η συνεργασία τους.

Ads

Η ανακοίνωση του Open για τον Μένιο Φουρθιώτη:

«Οριστική Διακοπή Συνεργασίας OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη. Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του».

Υπενθυμίζεται, ότι η τελευταία σύμβαση που είχε υπογράψει ο Μένιος Φουρθιώτης με το κανάλι (τότε Epsilon TV) ήταν τον Αύγουστο του 2017. Ωστόσο, τέσσερις ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης του, ο σταθμός άλλαξε χέρια, περνώντας στην Dimera και στον Ιβάν Σαββίδη.

Ads

Η Dimera υποστήριξε ότι δεν θέλησε να προχωρήσει η συνεργασία τους και δεν γνώριζε τίποτα για την υπογραφή της σύμβασης, ωστόσο ο παρουσιαστής δήλωσε ότι η σύμβαση έγινε σε γνώση της νέας ιδιοκτησίας. Στη συνέχεια προσέφυγε στη δικαιοσύνη και κέρδισε με προσωρινή διαταγή την παραμονή του ως και το φθινόπωρο που θα εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα. Αλλά το Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του παρουσιαστή κατά καναλιού «Έψιλον»  κι έτσι ο παρουσιαστής αποτελεί παρελθόν για το κανάλι.