Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Υόρκη για κακοποίηση της συντρόφου του.

Ads

Όπως αναφέρει το αμερικανικό μέσο TMZ, σύμφωνα με τη σύντροφο του τσακώθηκαν ενώ βρισκόντουσαν σε ένα ταξί, καθώς επέστρεφαν στο σπίτι από ένα μπαρ στο Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία αναφέρει ότι η καταγγέλλουσα είδε μια άλλη γυναίκα να στέλνει μήνυμα στον ηθοποιό και προσπάθησε να ψάξει κρυφά το τηλέφωνό του. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι αυτό εξόργισε τον πρωταγωνιστή του νέου «Αντ Μαν» 1και του «Κριντ III» και τότε την άρπαξε από το χέρι και τη χαστούκισε, ενώ στην καταγγελία της τόνισε ότι ο Μέιτζορς έβαλε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της κατά τη διάρκεια του τσακωμού τους.

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι πέρασε το βράδυ μετά την ένταση χωριστά. Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία το επόμενο πρωί και ανέφερε το περιστατικό.

Ads

Ο ηθοποιός συνελήφθη το Σάββατο στο Μανχάταν και κατηγορείται για προσπάθεια στραγγαλισμού, επίθεση και παρενόχληση, με την αστυνομία της Νέας Υόρκης να περιγράφει το περιστατικό ως «οικογενειακή διαμάχη».

Όπως γράφει το TMZ, η καταγγέλλουσα είχε ορατά τραύματα στο πρόσωπο της αλλά και ένα τραύμα πίσω από το αυτί της και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε στο TMZ ότι ο Μέιτζορς «δεν έχει κάνει τίποτα κακό» και ότι «ανυπομονούμε να καθαρίσουμε το όνομά του».