Δύσκολες ώρες περνάει ο Πορτογάλος τραγουδιστής, Salvador Sobral που ήταν ο νικητής της τελευταίας Eurovision, στέλνοντας όμως το μήνυμα ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά.

Ads

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, λόγω του σοβαρότατου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με την καρδιά του. Ο Sobral χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση καρδιάς μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, αφού ο βηματοδότης δεν μπορεί πλέον να τον βοηθήσει.

Ο διάσημος τραγουδιστής συγκίνησε με το βίντεο που ανέβασε στο Youtube για να ενημερώσει τους θαυμαστές του για την κατάσταση της υγείας του. Ειδικότερα σημείωσε ότι λόγω της κρίσιμης κατάστασης του, θα αναγκαστεί να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες του για το 2017, για να εστιάσει στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

“Θα αποσυρθώ προκειμένου να παραδώσω το σώμα μου στην επιστήμη. Δεν γνωρίζω πόσο θα κρατήσει αυτό. Αυτά τα πράγματα είναι αδύνατον να προσδιοριστούν, αλλά θα είμαι δυνατός”, τόνισε ο Sobral. Φρόντισε μάλιστα να ευχαριστήσει όλους τους θαυμαστές του για τη στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα.

Ads

Τόνισε ωστόσο, ότι περιμένει όλους τους θαυμαστές του στην τελευταία αποχαιρετιστήρια συναυλία που θα δώσει στο Κασκάιας, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

“Θα είναι όμορφα, θα είναι μεν ένα αντίο αλλά ένα προσωρινό αντίο. Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτική μου ζωή, και να μη μου κάνει πολλές ερωτήσεις. Είναι δύσκολο για μένα και για τους κοντινούς μου ανθρώπους. Ας είμαστε ειλικρινής, αναφέρομαι κυρίως σε κάποια περιοδικά που έγραψαν ότι μου μένουν μόνο τρεις μήνες ζωής. Ελπίζω να σας δω σύντομα και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Δε χρειάζεται να ανησυχεί κανείς. Πρέπει να έχουμε πίστη και δύναμη”, πρόσθεσε ο Sobral.

Ο τραγουδιστής τους αφιέρωσε ένα κομμάτι στο τέλος του βίντεο, όπου τραγουδάει και παίζει στο πιάνο.