Το αμερικανικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό «National Enquirer» κουκούλωσε την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε ο Ντόναλντ Τραμπ με την play mate Κάρεν Μαντούγκαλ, μεταξύ του 2006 και 2007.

Ads

Την αποκάλυψη κάνει το περιοδικό «New Yorker», στο νέο τεύχος του. Όπως αναφέρει, το «National Enquirer» αγόρασε τα αποκλειστικά δικαιώματα της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει η πρώην playmate για την σχέση της με τον Τραμπ, προκειμένου να μην δημοσιεύσει ποτέ τη μαρτυρία της. 

Ηλικίας σήμερα 46 ετών, η Κάρεν Μαντούγκαλ είχε δεσμό διάρκειας 9 μηνών με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ μεταξύ 2006 και 2007, ενώ ο δισεκατομμυριούχος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια, η οποία είχε μόλις φέρει στον κόσμο τον γιο τους.

Η Playmate 1998 ήταν εκείνη που αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση της με τον επιχειρηματία διότι αισθανόταν ενοχές, σύμφωνα με τις χειρόγραφες σημειώσεις που περιήλθαν στην κατοχή του «New Yorker». 

Ads

Πάντως τον Νοέμβριου του 2016, λίγες ώρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, η αμερικανική εφημερίδα «Wall Street Journal» αποκάλυψε ότι ο όμιλος ΜΜΕ American Media Inc (AMI), που εκδίδει το National Enquirer, είχε αποκτήσει, έναντι του ποσού των 150.000 δολαρίων, τα αποκλειστικά δικαιώματα της μαρτυρίας της Κάρεν Μακντούγκαλ.

Όπως γράφει το «New Yorker», ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ντέιβιντ Πέκερ, ο οποίος τυγχάνει να είναι φίλος του Ντόναλντ Τραμπ, είχε προχωρήσει σε αυτήν τη συναλλαγή γνωρίζοντας, εκ των προτέρων, ότι δεν θα δημοσίευε ούτε μια λέξη από αυτήν τη μαρτυρία στο περιοδικό. 

«Ο Πέκερ τον θεωρούσε πραγματικά φίλο του» αφηγείται στο «New Yorker» ο Τζέρι Τζορτζ, ένα πρώην στέλεχος της AMI. «Δεν δημοσιεύουμε ποτέ ούτε μια λέξη για τον Τραμπ χωρίς τη συναίνεσή του», συμπλήρωσε.

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι ο πρόεδρος αρνείται ότι είχε συνάψει σχέση με το πρόσωπο αυτό κι ότι πρόκειται για μια «παλιά ιστορία».