Μία από τις πιο δημοφιλείς κωμικές σειρές των τελευταίων χρόνων στις ΗΠΑ φαίνεται να φτάνει στο τέλος της. Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς του Big Bang Theory, ο Johnny Galecki σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους το Σάββατο.

Ads

«Θα λυπηθούμε όλοι πολύ όταν έρθει εκείνη η μέρα. Νομίζω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο όπου όλοι αισθανόμαστε πολύ άνετα με τις 12 σεζόν, πως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάμε σπίτι μας, να δούμε τις οικογένειές μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Το The Big Bang Theory δημιουργήθηκε από τους Τσακ Λορ και Μπιλ Πράντυ και έκανε την πρεμιέρα του στις 27 Σεπτεμβρίου 2007 στο CBS. Σήμερα η σειρά διανύει την 11η σεζόν, ενώ έχει ανακοινωθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS μία ακόμη, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι και η τελευταία.

Σημειώνεται, ότι το κανάλι έχει ήδη δρομολογήσει από το περασμένο φθινόπωρο το spin off της σειράς, με τίτλο Young Sheldon που ακολουθεί την ιστορία του επιστήμονα στο Τέξας, πριν γίνει η ιδιόρρυθμη διάνοια που γνωρίσαμε στο Big Bang Theory. Ο πρωταγωνιστής Jim Parsons, που υποδύθηκε τον επιστήμονα, έχει αναλάβει τόσο την παραγωγή, όσο όμως και το ρόλο του αφηγητή στη νέα σειρά.

Υπόθεση

Η σειρά επικεντρώνεται σε πέντε χαρακτήρες που ζουν στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια: δύο συγκάτοικοι και φυσικοί, οι Leonard Hofstadter και Sheldon Cooper, η Penny, μια σερβιτόρα που φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός και γειτόνισσα τους, ο αεροδιαστημικός Howard Wolowitz και ο Ινδός αστροφυσικός Raj Koothrappali. Κατά την πάροδο του χρόνου, χαρακτήρες που δεν είχαν προοριστεί για μεγάλο ρόλο στη σειρά προωθήθηκαν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους: η Bernadette Rostenkowski, φίλη του Howard (αργότερα και σύζυγός του), μια μικροβιολόγος και πρώην σερβιτόρα και η νευροεπιστήμονας Amy Farrah Fowler, η οποία μπαίνει στην ομάδα, αφού τα φτιάχνει με τον Sheldon μέσω μιας ιστοσελίδα γνωριμιών.

Ads