Ο ΣΚΑΪ «σπάει» την τηλεθέαση, ο Τούρκος παραγωγός κάνει… πάρτι με την ανταπόκριση που έχει το τηλεπαιχνίδι στην Ελλάδα, αλλά και οι παίκτες που συμμετέχουν σ’ αυτό θα πρέπει να νιώθουν πολύ τυχεροί για τα χρήματα που εισπράττουν όλο αυτό το διάστημα.

Ads

Οπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, κάθε μέλος από την ομάδα των Διασήμων κερδίζει πάνω κάτω 2.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα και το ποσό είναι διαφορετικό, ανάλογα με το πόσο διάσημος είναι ο καθένας. Οι Μαχητές από την άλλη κερδίζουν 550 ευρώ εβδομαδιαίως και τα ποσά παραμένουν σταθερά για τους Αγγελόπουλο και Σπαλιάρα, άσχετα αν μεσούντος του παιχνιδιού άλλαξαν ομάδες.

Δηλαδή, ο Σπαλιάρας αν και είναι στους Μαχητές πλέον πληρώνεται ως Διάσημος, ενώ ο Αγγελόπουλος αμείβεται ως Μαχητής παρότι αγωνίζεται πλέον με την ομάδα των Διασήμων. Έτσι, οι Διάσημοι που έχει συμπληρώσει 8 εβδομάδες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, μέχρι σήμερα θα πάρουν γύρω στα 16.000 ενώ κάθε Μαχητής που παραμένει στο νησί το ποσό των 4.400 ευρώ. Όπως λέγεται το παιχνίδι θα κρατήσει μέχρι το τέλος Ιουνίου και θα έχουν συμπληρωθεί 19 εβδομάδες, που σημαίνει 38.000 ευρώ για τους Διάσημους και μόλις 10.450 ευρώ για τους Μαχητές, που θα έχουν μείνει έως το τέλος.

Κι αυτά τα ποσά βεβαίως είναι ανεξάρτητα από το μεγάλο δώρο των 100.000 ευρώ που θα πάρει ο νικητής, αλλά και τις αποζημιώσεις που φέρεται να πήραν οι Κολιδά και Πρίαμος, μετά τον τραυματισμό τους.

Ads

Πηγή: tff.gr