Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την τελευταία ημέρα της ζωής του πατέρα της, προχώρησε η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια, αλλά και η σύντροφός του Μάρθα, μιλώντας σε εκπομπή του Σκάι.

Ads

«Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν χωρίς να ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος. Ήταν στην κουζίνα και τραγουδούσε, πήγα εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Φεύγω από το κουζινάκι στο δωμάτιο και λέω στη μάνα μου κλαίγοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε αρχικά η Ζένια Μπονάτσου.

Και συνέχισε η μητέρα της, Μάρθα Κουτρουμάνου:

«Μετά από λίγο μας έφερε έναν φακό και μου έδειχνε τον λαιμό του. Του έλεγα να πάμε στο νοσοκομείο. Σηκώθηκε και άρχισε να παραπατάει, τον βλέπω σαν να τον χτυπάει ρεύμα από τη μία πλευρά στην άλλη και στο τέλος τον βλέπω κάτω. Ξαφνικά έγινε όλο αυτό. Παρόλο που είμαι πολύ ψύχραιμη ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου».

«Είναι ένα ένζυμο που κληρονόμησα από τον πατέρα μου, είναι σπάνιο νόσημα. Ο πατέρας μου από αυτό πέθανε και το πάθαινε συχνά στο πρόσωπο. Αυτό προχωράει και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει», είπε μεταξύ άλλων η Ζένια Μπονάτσου για την ασθένεια που κληρονόμησε από τον πατέρα της.

Ads

Η ίδια δήλωσε παράλληλα και ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να πεθαίνει μετά από χρήση ναρκωτικών, σημειώνοντας: «Όταν υπάρχει κάτι τέτοιο πρέπει πάντα να σέβεσαι τον άλλον. Όταν ήμουν παιδί και διάβαζα σχόλια του τύπου ότι ο πατέρας μου έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες και έτσι πέθανε. Όταν κρίνουν πως ο πατέρας μου από επιλογή του άφησε πίσω μια οικογένεια, είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν άφησε από επιλογή του την οικογένεια»,.