Ο Βαλάντης, ο ερμηνευτής μεγάλων επιτυχιών όπως «στο ασανσέρ», «σε ένα χαρτάκι έγραψα», «τι άλλο θέλεις πιο πολύ», θα παρευρεθεί στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ads

Ο ίδιος επιβεβαίωσε την παρουσία του λίγο πριν την αναχώρηση για την Ουάσινγκτον και εξέφρασε τη στήριξή του στον νέο Αμερικανό πρόεδρο. Εξάλλου όπως είπε «ήταν από τους πρώτους που πίστεψε στον Τραμπ» και για αυτό τον ήθελαν στην ορκωμοσία.

Ο Βαλάντης, είναι προσκεκλημένος ενός ξαδέρφου του που είναι βουλευτής με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, όπως είπε. «Θα είμαι στις πρώτες θέσεις. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θέλω να ζήσω», σημείωσε, ενώ έκανε και μια πολιτική ανάλυση: «Είναι επιχειρηματίας. Μπορεί να φέρει ανάπτυξη. Η ανάπτυξη έρχεται με δουλειά».

Όμως ο Βαλάντης δεν θα είναι ο μόνος Έλληνας celebrity στην ορκωμοσία του Τραμπ. Στην Ουάσινγκτον θα μεταβεί και ο Γιώργος Πατούλης (πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και στέλεχος της ΝΔ). «Δέχτηκα την πρόσκληση από την ελληνοαμερικάνικη επιτροπή που ήταν κοντά στον Τραμπ και κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας αλλά και τώρα απαρτίζει την εξουσιαστική του ομάδα», είπε.

Την είδηση είχε ανακοινώσει αρχικά η γυναίκα του Μαρίνα, η οποία ωστόσο δεν θα καταφέρει να μεταβεί στην Ουάσινγκτον. «Δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου με το σχολείο δεν μου επιτρέπουν να συνοδεύσω το σύζυγό μου σε αυτό το ταξίδι. Γιατί είναι πολλές οι μέρες. Θα πάει μόνος του ο Γιώργος», δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Ads

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, οι οικογένειες Πατούλη και Τραμπ μοιράζονται την ίδια αισθητική…

image

image

Και το σπίτι του Τραμπ

image

image