Ο Γκράντ Ιμαχάρα, πρώην παρουσιαστής της σειράς του Discovery Channel “Mythbusters” πέθανε στα 49 του χρόνια, όπως επιβεβαιώνει το Variety.

Ads

Εκπρόσωπος τύπου του Discovery Channel, όπου εργαζόταν ο Γκράντ Ιμαχάρα, ανέφερε: “Λυπηθήκαμε πολύ ακούγοντας τα τραγικά νέα για τον Grant. Ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της οικογένειας του Discovery και ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας με την οικογένειά του”.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter πέθανε από ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Μηχανολόγος μηχανικός, με γνώσεις στη ρομποτική, ο Γκράντ Ιμαχάρα, μπήκε στους “Mythbusters” στην τρίτη σεζόν το 2005, όπου και αντικατέστησε τον προηγούμενο παρουσιαστή, Scottie Chapman. Έμεινε μέχρι και το 2014.

Ads

Μαζί με τους συμπαρουσιαστές του Kari Byron και Tory Belleci, επανενώθηκαν το 2016 για την επιτυχία του Netflix “White Rabbit Project” με διάρκεια μιας σεζόν.

Στο Mythbusters χρησιμοποιούσε τις τεχνικές του γνώσεις, προκειμένου να σχεδιάζει και να δημιουργεί ρομπότ αλλά και να επιβεβαιώνει ή να απορρίπτει “μύθους” της τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια της σειράς, ο Γκράντ Ιμαχάρα έκανε ελεύθερη πτώση, οδήγησε μερικά από τα καλύτερα αμάξια ενώ συναντήθηκε με μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της μεγάλης οθόνης.