Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη σύλληψη της Αφροδίτης Μπάρμπα με 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της έρχεται ένα ακόμα περιστατικό σύλληψης παίκτριας γνωστού ριάλιτι και πρώην μοντέλου από Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ads

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για την 28χρονη Ε.Π. πρώην παίκτρια του Power of Love η οποία συνελήφθη χθες, Πέμπτη, μαζί με άντρα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, μετά από πληροφορία της Αστυνομίας για ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί εισέβαλλαν σε διαμέρισμα όπου βρήκαν στην κατοχή τους 7 κιλά κοκαΐνης. Στη συνέχεια, οι Αρχές κατέσχεσαν, παρουσία Εισαγγελέα, τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι συλλήψεις έγιναν  ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Σε βάρος τους ασκήθηκε δικογραφία. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Η νεαρή κοπέλα εκτός από το Power of Love είναι τελειόφοιτη τμήματος του ΕΚΠΑ, ενώ έχει κάνει σπουδές στην δημοσιογραφία και σε δραματική σχολή. Μάλιστα, εμφανιζόταν για κάποιο διάστημα και σε πρωινή εκπομπή.

Ads

Η 28χρονη έγινε γνωστή από το Power of Love αλλά και από τις εμφανίσεις της σε μεσημεριανή εκπομπή άλλου μεγάλου καναλιού. Μάλιστα, είχε γνωστοποιήσει στο κοινό και μία νέα επαγγελματική της δραστηριότητα στο κέντρο της Αθήνας, που αφορά σε επιχειρηματική κίνηση στον χώρο της εστίασης.