Σίγουρα πέρα από τη γεύση και η εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο σερβίρισμα ενός φαγητού.

Ads

Κι ο λόγος είναι απλός. Οι άνθρωποι θέλουν να ικανοποιούν και την όραση, εκτός από τους ουρανίσκους τους.

Ωστόσο, υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ δημιουργικότητας και γελοιότητας. Η «κουλτούρα του φαγητού» κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και ο ανταγωνισμός είναι όλο και μεγαλύτερος. Και πολλές φορές τα εστιατόρια το παρακάνουν για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σερβίρουν κοκτέιλ σε μια ομπρέλα ή κοτόπουλο σε καρέκλα ηλιοθεραπείας. Ούτε σαλάτα μέσα σε ένα κουτάκι αναψυκτικού και πρωινό μέσα σε μια αυγοθήκη.

Ads

Το Bored Panda συγκέντρωσε κάποια από το πιο αποτυχημένα στησίματα πιάτου σε εστιατόρια και εμείς σας τα παρουσιάζουμε.

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

image

image

 

image

 

image

 

 

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

image

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image