Ο σκηνοθέτης  Ρίντλεϊ Σκοτ  και οι παραγωγοί της ταινίας του Χόλιγουντ «All the Money in the Word», τα γυρίσματα της οποίας έχουν ολοκληρωθεί, επέλεξαν να απομακρύνουν τον Κέβιν Σπέισι από την ταινία, να κάνουν νέα διανομή του ρόλου του και να ξαναγυρίσουν τις σκηνές στις οποίος έπαιζε ο 58χρονος Αμερικανός σταρ.

Ads

Δεν θα υποδυθεί ποτέ ξανά τον Φράνσις Άντεργουντ στην τηλεοπτική σειρά House of cards ενώ ο ατζέντης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών του τον εγκατέλειψαν. Η αποκαθήλωση του Κέβιν Σπέισι μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση είναι ολική.

Ο Σπέισι θα αντικατασταθεί από τον βετεράνο ηθοποιό Κρίστοφερ Πλάμερ στον ρόλο του αείμνηστου Αμερικανού μεγιστάνα του πετρελαίου Τζον Πολ Γκετί, στη δραματική ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ για την απαγωγή το 1973 του τότε έφηβου εγγονού του.
Και οι καταγγελίες για τον Σπέισι δεν σταματούν. Μετά την κατηγορία του ηθοποιού ‘Αντονι Ραπ για την προκλητική σεξουαλική συμπεριφορά του Σπέισι σε βάρος του σε ένα πάρτι το 1986, όταν ο Ρεπ ήταν 14 ετών, πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων υποστήριξε πως το καλοκαίρι 2016 ο 18χρονος γιος της υπέστη ανάρμοστη συμπεριφορά από τον ηθοποιό όταν συναντήθηκαν τυχαία σε ένα εστιατόριο.

«Όταν πια ο Κέβιν Σπέισι έβαλε τα χέρια του μέσα από το παντελόνι του κατάλαβε πως είχε μπλέξει. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε συναίνεση», δήλωσε η Χέδερ Άνρα σε συνέντευξη στο δίκτυο NBC.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια, ο Σπέισι έγινε πιεστικός όμως ο 18χρονος κατάφερε να ξεφύγει. Δεν έγινε καταγγελία επειδή ντρεπόταν να αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία.

Ads

Παρόλο αυτά, η οικογένεια αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό, μετά από τις τόσες καταγγελίες σε β΄’αρος του Σπέισι και άλλων αστέρων του Χόλιγουντ.