Υπάρχουν καλοί φίλοι, υπάρχουν οι κολλητοί και υπάρχει κι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, που ανήκει σε ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του. Ο λόγος;  Αποφάσισε να δείξει τη φιλία του έμπρακτα χαρίζοντας στους φίλους του τεράστια χρηματικά ποσά.

Ο Ράντι Γκέρμπερ, επιχειρηματίας και καλός φίλος του διάσημου Αμερικάνου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, αφηγήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ των φίλων, προκειμένου να πει και δημόσια πόσο περήφανος είναι ο ίδιος αλλά και τα άλλα «αγόρια» της παρέας για τη σχέση τους με τον… γενναιόδωρο Κλούνεϊ.

«Είναι μια παρέα που τη λέμε "Τ' αγόρια"» θυμάται ο Ράντι Γκέρμπερ, επιχειρηματίας κι επί σειρά ετών φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ. «Μια μέρα, ο Τζορτζ τηλεφώνησε σ' εμένα και στα "Αγόρια" κι είπε "Σημειώστε στην ατζέντα σας, 27 Σεπτεμβρίου 2013. Θα έρθετε όλοι σπίτι μου για φαγητό"».

Όταν έφτασαν, βρήκαν πάνω στου καθενός την καρέκλα, γύρω στο τραπέζι, από ένα δερμάτινο ντιζαϊνάτο σακίδιο. Ανοίγοντας τα σακίδια, ανακάλυψαν μέσα στο καθένα «ένα εκατομμύριο δολάρια, σε χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων», σύμφωνα με πληροφορίες του E! News.

«Ακούστε, παιδιά» είπε ο Τζορτζ «θέλω να ξέρετε πόσο σημαντικοί ήσασταν για μένα και πόσο μετράτε στη ζωή μου». «Ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας» συνέχισε ο 55χρονος ηθοποιός. «Είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου να έχω όλους εσάς και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς όλους εσάς. Άρα, έχει σημασία, πραγματικά, για μένα ν' ανταποδώσω, όσο είμαστε ακόμα μαζί. Κατά συνέπεια, θέλω ν' ανοίξετε τα σακίδιά σας».