Σε μια κίνηση, που όπως πιστεύει θα τον βοηθήσει να απεμπλακεί από τον πλασματικό κόσμο των social media και θα τον βοηθήσει να «καθαρίσει» το μυαλό του και να επιστρέψει σύντομα σε υψηλές πτήσεις και σπουδαίες επιτυχίες, προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Ads

Ο τενίστας αποφάσισε να κλείσει τους λογαριασμούς του σε Facebook, Twitter, Instagram και Messenger. Μάλιστα αυτό φαίνεται να κάνει σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. 

«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω αυτό είναι για να ανανεωθώ, να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που μετράνε για μένα και όχι να είμαι συγκεντρωμένος σε ανθρώπους που δε γνωρίζω, σε ανθρώπους που δεν έχουμε κάποια σχέση», υποστηρίζει ο ίδιος για την απόφασή του αυτή. 

«Κάνοντάς το αυτό θα έχω περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο. Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… είναι απεξάρτηση. Είμαι σίγουρος πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, θα μείνω έκπληκτος αν δεν συμβεί αυτό. Δε ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών».

Ads

«Είμαι εκτός, ίσως τα πούμε ξανά σε έναν μήνα ή σε ένα χρόνο. Αντίο παιδιά», έγραψε στο twitter.