Το παράσημο του μέλους της «Λεγεώνας του Μαραθώνα» έχει πλέον στη συλλογή του ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Jean Paul Gaultier.

Το παράσημο του απένειμε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης για τον τιμήσει για την προσφορά του στην Ελλάδα, σε συνάντηση που είχαν το πρωί του Σαββάτου στο Μουσείο Μπενάκη. 

«Με τον παλιό καλό μου φίλο @jpgaultierofficial, ένα super talented διεθνή καλλιτέχνη, έναν Living Legend, ο οποίος αγαπάει και διαφημίζει την χώρα μας παγκοσμίως εδώ και πολλές δεκαετίες», έγραψε στο Instagram o Ηλίας Ψινάκης ανεβάζοντας και το σχετικό βίντεο.  

«Αγαπάει τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και έχει εμπνευστεί πολλές φορές από αυτή. Τα δημιουργήματα του φιλοξενούνται στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου! Τώρα ήρθε στην Ελλάδα για ένα ιερό σκοπό που αφορά τον πολιτισμό μας. Ήρθε αφιλοκερδώς να διοργανώσει με δική του πρωτοβουλία ένα από τα φαντασμαγορικά του Show, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στο εμβληματικό, για την Αθήνα & την Ελλάδα, μουσείο Μπενάκη. Μας έκανε την τιμή να δεχτεί το παράσημο της "Λεγεώνας του Μαραθώνα" σε ελάχιστη ένδειξη σεβασμού μας για ότι έχει προσφέρει στην χώρα μας τόσα χρόνια! Jean Paul thank you for loving Greece & supporting Marathon!», προσθέτει ο Ηλίας Ψινάκης. 

 

Με τον παλιό καλό μου φίλο @jpgaultierofficial ,ένα super talented διεθνή καλλιτέχνη, έναν Living Legend, ο οποίος αγαπάει & διαφημίζει την χώρα μας παγκοσμίως εδώ και πολλές δεκαετίες! Αγαπάει τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και έχει εμπνευστεί πολλές φορές από αυτή. Τα δημιουργήματα του φιλοξενούνται στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου! Τώρα ήρθε στην Ελλάδα για ένα ιερό σκοπό που αφορά τον πολιτισμό μας. Ήρθε αφιλοκερδώς να διοργανώσει με δική του πρωτοβουλία ένα από τα φαντασμαγορικά του Show, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στο εμβληματικό, για την Αθήνα & την Ελλάδα, μουσείο Μπενάκη. Μας έκανε την τιμή να δεχτεί το παράσημο της "Λεγεώνας του Μαραθώνα" σε ελάχιστη ένδειξη σεβασμού μας για ότι έχει προσφέρει στην χώρα μας τόσα χρόνια! Jean Paul thank you for loving Greece & supporting Marathon! #amphictyonyofancientgreekcities #Greece #France #Marathon #Athens #JeanPaulGaultier

A post shared by Ilias Psinakis - Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on
 


Nov 25, 2017 at 9:28am PST

«Τώρα πρέπει να μάθω να τρέχω στον Μαραθώνιο», ανέφερε αστειευόμενος ο Jean Paul Gaultier πριν παραλάβει το παράσημο.