Διαμάχη έχει ξεσπάσει στην οικογένεια του Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς ο θρύλος του ποδοσφαίρου κατηγορεί την κόρη του Τζιανίνα ότι μαζί με τη μητέρα της του έκλεψαν 3,4 εκατ. λίρες και – διά του δικηγόρου του – ζητά τη σύλληψή της. 

Ads

Ο Αργεντινός έχει κάνει μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, Κλαούντια Βιγιαφάνε για απάτη και τώρα κατηγορεί την κόρη του ότι εμπλέκεται σε αυτή. 

Ισχυρίζεται ότι οι δυο γυναίκες μετέφεραν χρήματα που του έκλεψαν σε λογαριασμό στην Ουρουγουάη και ό,τι χρησιμοποίησαν ένα ποσό για να αγοράσουν ακίνητο στις ΗΠΑ.

Μέσω του δικηγόρου του ο Μαραντόνα κατηγορεί τη Τζιανίνα με αφορμή ένα ταξίδι που έκανε για μια ημέρα στην Ουρουγουάη ενώ η υπόθεση της μητέρας της βρισκόταν στο δικαστήριο. 

Ads

«Τι έκανε στην Ουρουγουάη εκείνη την ημέρα. Έχει λογαριασμό εκεί. Το παιδί παίρνει τα λεφτά και τα βάζει σε άλλον λογαριασμό. Αν ισχύει αυτό, δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να συλληφθεί», δήλωσε ο δικηγόρος του Μαραντόνα, σύμφωνα με την Marca. 

«Ξέρουν πού ζω και μπορούν να έρθουν όποτε θέλουν», απάντησε από την πλευρά της η Τζιανίνα, μέσω Twitter. «Είμαι καλά με τον εαυτό μου, του έχω συγχωρήσει χειρότερα και το ίδιο θα κάνω και τώρα», πρόσθεσε.