Για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του μίλησε σε συνέντευξη ο διάσημος ηθοποιός Κόλιν Φάρελ , μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Νικόλ Κίντμαν στο «The Killing of a Sacred Deer» και τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο, στο πλαίσιο του Toronto International Film Festival.

Ads

Ειδικότερα, ο Φάρελ ανέφερε ότι θα θυμάται για πάντα με μεγάλη συγκίνηση μια στιγμή από την ζωή του. “Ήταν όταν ο Τζέιμς έκανε τα πρώτα του βήματα λίγες εβδομάδες μετά τα τέταρτα γενέθλιά του. Ήταν ένα θέαμα ταυτόχρονα εκπληκτικό και τόσο συγκινητικό», λέει.

Θεωρείται από τους σκληρούς του χώρου, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει με τα μέσα ενημερώσεις με τη ζωή του. Ωστόσο, η οικογενειακή του ζωή παρέμενε άγνωστη μέχρι τη συνέντευξη που έδωσε, όπου μίλησε για τον 14χρονο γιο του, που έχει αποκτήσει με το γνωστό μοντέλο Κιμ Μπορντενέιβ, ο οποίος πάσχει από Σύνδρομο Άνγκελμαν.

Πρόκειται για για μία σπάνια νευρογενετική διαταραχή που σχετίζεται άμεσα με τη νοητική υστέρηση. Με δυσκολία ανιχνεύεται κατά τη γέννηση, καθώς τα περισσότερα χαρακτηριστικά του αφορούν την ανάπτυξη. Ανιχνεύεται περίπου στην ηλικία των 4-7 ετών.

Ads

image

Έχει συμπτώματα όπως διαταραχές του λόγου, τρέμουλο των άκρων, αταξία βαδίσματος και δυσκολία κίνησης, υπερκινητικότητα, διαταραχές του ύπνου, μαθησιακές δυσκολίες και εμφανής ευχάριστη διάθεση.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως για κάθε γονιό τα πρώτα του βήματα του παιδιού του είναι μια κομβική στιγμή, αλλά στην δική του περίπτωση ήταν πολύ πιο σημαντικό καθώς γνώριζε πόσο μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε ο γιος του για να τα καταφέρει.

“Ο κόσμος μιλάει για τα παιδιά και τα πρώτα τους βήματα. Προφανώς και είναι μια μνημειώδης στιγμή. Το δείχνουν στις ταινίες, οι γονείς τσατίζονται όταν το χάνουν, τους παίρνουν στη δουλειά να τους το πουν αλλά το να σου λένε πως το παιδί σου μπορεί να μην περπατήσει ποτέ και μετά να βλέπεις τελικά αυτά τα πρώτα βήματα είναι σαν να περικλείει όλα αυτά μαζί”, ανέφερε ο Φάρελ.