Η φήμη κυκλοφορούσε εδώ και καιρό, αλλά πλέον είναι επίσημο. Ο Μπραντ Πιτ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μαζί στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.

Ειδικότερα, η Sony Pictures επιβεβαίωσε τελικά πως οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη, η οποία έχει τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood» και θέμα τον διαβόητο serial killer Τσαρλς Μάνσον.

Στην ταινία ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδύεται τον Rick Dalton, πρώην τηλεοπτικό αστέρα μιας σειράς γουέστερν, ενώ ο Μπραντ Πιτ θα παίξει τον ρόλο του Cliff Booth, τον για χρόνια αντικαταστάτη του.

«Δουλεύω το σενάριο εδώ και πέντε χρόνια, επίσης έχω περάσει στο Λος Άντζελες το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, μαζί και το 1969, που τότε ήμουν 7 ετών. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αφηγηθώ την ιστορία ενός Λος Άντζελες και ενός Χόλυγουντ που δεν υπάρχει πια. Και δεν θα μπορούσα να είναι πιο χαρούμενος με την ομάδα των Ντι Κάπριο και Πιτ ως Ρικ και Κλιφ», τονίζει ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Σημειώνεται, ότι στο παρελθόν και οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί με τον γνωστό σκηνοθέτη. Με τον Μπραντ Πιτι το 2009 στην ταινία «Inglourious Basterds» και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 2012 στο «Django Unchained».

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019.