O έβδομος κύκλος του Game of Thrones έρχεται στις 16 Ιουλίου και φέτος θα τον δούμε αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική. Και αναμένεται καταιγιστικός!

Ads

Το επίσημο trailer για την έβδομη σεζόν είναι σαρωτικό. Σε μόλις 100 δευτερόλεπτα βλέπουμε τις ορδές των ιππέων της Νταινέρυς Ταργκάρυεν να πηγαίνουν στην μάχη οδηγούμενοι από έναν από τους δράκους της. 

Η «τρελή βασίλισσα» Σέρζει Λάνιστερ προετοιμάζει τη στρατηγική της ενώ την ίδια ώρα ο αναγεννημένος βασιλιάς του Βορρά Τζον Σνόου διακηρύσσει: 

«H ώρα του Μεγάλου Πολέμου έφτασε»!

Δείτε το επικό trailer: 

Ο έβδομος κύκλος έρχεται με επτά επεισόδια – σε σχέση με τα δέκα των προηγούμενων – αλλά με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια. Μάλιστα το φινάλε της θα διαρκέσει συνολικά 81 λεπτά! Τα επεισόδια θα είναι μαγευτικά, σύμφωνα με τον κινηματογραφιστή Ρόμπερτ ΜακΛακλαν. «Η 7η σεζόν θα είναι φανταστική, λέει. 

Ads

Αυτό δείχνουν εξάλλου οι νέες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το HBO καθώς και τα βίντεο από τα γυρίσματα. 

image

image

image

Δείτε σκηνές από τα γυρίσματα του 7ου Κύκλου: 

Που θα το δείτε… Για μια ακόμη χρονιά στη Nova. Ο νέος 7ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα 16 Ιουλίου 2017 και στην Ελλάδα θα προβληθεί, αποκλειστικά και μάλιστα ταυτόχρονα με την Αμερική από τη Nova. Στο μεταξύ, για 1η φορά στην Ελλάδα η Nova παρέχει το Game of Thrones Box Set με τους 6 προηγούμενους κύκλους της σειράς φαινόμενο στις υπηρεσίες Nova GO & Nova On Demand! Προετοιμάσου για τον 7ο κύκλο!

Μέχρι τις 16 Ιουλίου δες όλους τους κύκλους του GoT στο ένα επικό boxset από τη Nova:

image

image

image

image

Ελάτε κι εσείς στην κουβέντα για το Game of Thrones στο Hashtag #GoTGR! Επίσης κάνετε Follow το www.facebook.com/GameOfThrones.Nova, για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο της αγαπημένης σας σειράς. Στο κανάλι της Nova στο You Tube μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών για τη νέα σεζόν.  

image

image

image

image

image