Στην επιβεβαίωση της φημολογίας ότι έγινε πατέρας διδύμων προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγη ώρα μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, όπου η εθνική του ομάδα, η Πορτογαλία, αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Χιλή. 

Ads

Με ανάρτησή του στο Facebook ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε τους Πορτογάλους φιλάθλους ότι δεν θα μείνει στη Ρωσία για το μικρό τελικό καθώς ο πρόεδρος της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του έδωσε άδεια να δει τα νεογέννητα παιδιά του από κοντά. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε τα δίδυμα με παρένθετη μητέρα, όπως και τον πρώτο του γιο. Ο ίδιος πάντως δεν έχει αποκαλύψει ποτέ τίποτα για το θέμα, ούτε στο παρελθόν, ούτε τώρα. 

Η ανάρτησή του Ρονάλντο έχει ως εξής:

«Έδωσα το παρών στην Εθνική Ομάδα, όπως κάνω πάντα, ψυχή τε και σώματι, μολονότι γνώριζα ότι είχαν γεννηθεί οι δύο γιοί μου. 

Ads

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε χαρές στους Πορτογάλους.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας και ο προπονητής της ομάδας επέδειξαν μια τέτοια συμπεριφορά που με συγκίνησε και δεν θα την ξεχάσω.

Είμαι πολύ ευτυχής που τελικά θα βρεθώ για πρώτη φορά με τα παιδιά μου».