Oι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν τη Δευτέρα (10/1) στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την απομάκρυνσή του από την εκπομπή. 

Ads

Ο Αντώνης Κανάκης, αλλά και οι συνεργάτες του Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς, δεν έκαναν καμία αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αντίθετα ευχαρίστησαν τους τηλεθεατές για «τις ευχές και τα πολλά βίντεο» που τους έστειλαν αυτό το διάστημα. «Μόνο την αγάπη σας έχουμε να κρατήσουμε από το 2021 που έφυγε» ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής και στη συνέχεια έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς την κυβέρνηση.

«Ένα χειροκρότημα στην αγαπημένη μας κυβέρνηση γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδ… ε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση αλλά τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία».