Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για σεξουαλική παρενόχληση, ο Κέβιν Σπέισι φαίνεται να έρχεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για ρατσισμό.

Ads

Ειδικότερα, ο επικεφαλής μιας εταιρίας ασφάλειας που εργάστηκε στην τηλεοπτική σειρά House of Cards κατηγόρησε τον ηθοποιό για ρατσισμό. Ο Έρλ Μπλου, επικεφαλής της εταιρίας VIP Protective Service και βετεράνος του Ναυτικού, δήλωσε στην Daily Mail ότι ο Σπέισι αρνούνταν να απευθυνθεί στα μαύρα μέλη της ομάδας και έκανε ρατσιστικά σχόλια.

Τόνισε μάλιστα , ότι είχε ακούσει τον Σπέισι να λέει σε ένα μέλος της προσωπικής του ασφάλειας ότι «δεν θέλει να βλέπουν το τρέιλερ του μαύροι».

Όπως είπε ο 51χρονος Μπλου δεν μίλησε τόσο καιρό γιατί είχε υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας αλλά πλέον είπε ότι «βρισκόμαστε στο σημείο κατά το οποίο άνθρωποι τραυματίζονται, φτάνει πια».

Ads

Υποστήριξε ακόμα ότι η σύμβαση της εταιρίας του δεν ανανεώθηκε με την εταιρία παραγωγής παρότι όλοι δήλωναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που προσέφερε. Στη συνέχεια έμαθε όμως, από έναν διευθυντή παραγωγής ότι ο Σπέισι «δεν ήθελε στην ομάδα του μαύρους».

Από τη μεριά του ο παραγωγός της σειράς Ίαν Πάτισον, δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρείχε η VIP Protective Service και αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ισχυρίστηκε ο Μπλου.