Μετά τις δεκάδες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στο Χόλιγουντ, ο Τομ Τζόουνς σημείωσε ότι το ίδιο συμβαίνει και στην μουσική βιομηχανία, αποκαλύπτοντας ότι έχει συμβεί και στον ίδιο.

Ads

Ειδικότερα, μιλώντας στο BBC 5 Live, ανέφερε ότι το “σκάνδαλο του Γουάινσταϊν” δεν περιορίζεται μόνο στον κινηματογράφο, ούτε μόνο στις γυναίκες, καθώς πολλές φορές και οι άνδρες πέφτουν θύματα παρενόχλησης εκείνων που ζητούν σεξουαλικά ανταλλάγματα για να προωθήσουν τα νεαρά αστέρια.

Μάλιστα αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Colin Paterson, ότι συνέβη και στον ίδιο στην αρχή της καριέρας του. «Ναι συνέβη και σε μένα. Έγιναν κάποια περίεργα πράγματα. Αλλά το αποφεύγεις. Απλώς σηκώνεσαι και φεύγεις. Αυτό που επιχειρούν στις γυναίκες το κάνουν και σε άντρες».

image

Ads

image

Ο Τομ Τζόουνς είπε ότι η εμπειρία αυτή τον έκανε να νιώσει απαίσια. «Συμβαίνουν διάφορα στη βιομηχανία του θεάματος και μερικές φορές συγκαλύπτονται και μετά έρχονται στο φως και βγαίνουν κι άλλοι άνθρωποι να μιλήσουν ανοικτά – είναι σαν να βγάζεις το φελλό από το μπουκάλι. Βγαίνουν στη φόρα πράγματα που θα έπρεπε να είχαν αποκαλυφθεί πριν από χρόνια, ποιος ξέρει. Αλλά έτσι είναι στη σόουμπιζ, είσαι στο προσκήνιο και πρέπει να δέχεσαι τα καλά μαζί με τα στραβά. Αλλά η δικαιοσύνη θα λάμψει κάποια στιγμή. Αν έκανες κάτι κακό, πρέπει να πληρώσεις, ή να αποδείξεις ότι δεν έκανες τίποτε κακό».

Σημειώνεται, ότι ο Τζόουνς δεν αποκάλυψε στη συνέντευξη ποιο ήταν το πρόσωπο που τον παρενόχλησε σεξουαλικά, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται αποκαλύψεις για ανάρμοστη συμπεριφορά εις βάρος του στα πρώτα βήματα της καριέρας του.