Η τέχνη θέλει θυσίες, πόσο μάλλον αν είσαι ηθοποιός. Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που μεταμορφώθηκαν για να παίξουν έναν ρόλο. Και δε μιλάμε για τις μεταμορφώσεις που γίνονται με τη βοήθεια του κατάλληλου μακιγιάζ, αλλά μεταμορφώσεις που στηρίζονται σε τεράστιες αυξομειώσεις βάρους.

Ο σκοπός ενός ηθοποιού είναι να μπαίνει στο πετσί κάποιου ρόλου και να λειτουργεί σε αυτό τόσο πειστικά ώστε το κοινό να ξεχνάει ότι πρόκειται για μυθοπλασία. Αλλά μερικοί ρόλοι απαιτούν κάτι περισσότερο.

Πόνος, ιδρώτας, πείνα ή επιβεβλημένη υπερφαγία είναι λίγα από τα βάσανα που πέρασαν αυτοί οι stars για να φέρουν εις πέρας τον ρόλο που τους καθιέρωσε στη συνείδηση του σινεφίλ κοινού και όχι μόνο. Χάλασαν την υγεία τους, έχασαν πάρα πολλά κιλά σε σημείο να μην μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι και κατανάλωσαν κουτιά βιταμινών και super foods για να επανέλθουν στην πρότερη κατάστασή τους.

Από τον Μάθιου Μακόναχι στην ταινία Dallas Buyers Club που έχασε πολλά κιλά, μέχρι Τζορτζ Κλούνεϊ που έτρωγε για μερικούς μήνες τριπλή μερίδα σε κάθε γεύμα για το Syriana, αυτές είναι οι καλύτερες μεταμορφώσεις ηθοποιών.

Μάθιου Μακόναχι

Τζέικ Τζίλενχαλ

Τζάρεντ Λέτο

Κρίστιαν Μπέιλ

Χίλαρι Σουάνκ

Τζορτζ Κλούνεϊ

Μίκι Ρουρκ

Ρενέ Ζελβέγκερ

Τομ Χανκς

Νάταλι Πόρτμαν

Ματ Ντέιμον