Έγινε γνωστός κυρίως μέσα από κωμικούς ρόλους στην μεγάλη οθόνη και δύσκολα θα μπορούσε να διακρίνει κανείς τη χρόνια «μάχη» που έδινε με την κατάθλιψη.

Ads

Ωστόσο, ο Τζιμ Κάρει δηλώνει ότι πλέον έχει μάθει να διαχειρίζεται τα θέματα ψυχικής υγείας καθώς υπέφερε από αυτά τα προηγούμενα χρόνια και δηλώνει ότι υπάρχουν στιγμές που νιώθει «ευτυχής».

«Αυτή τη στιγμή, δεν έχω κατάθλιψη… Είχα για χρόνια, αλλά τώρα, όταν έρχεται η βροχή, βρέχει, αλλά δεν μένει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο inews, προσθέτοντας πώς δεν μένει (η κατάθλιψη) για αρκετό καιρό ώστε να βυθιστεί σε αυτή.

«Είμαι απολύτως καλά με όλα όσα συνέβησαν, ακόμα και με τα φρικτά λάθη που ξέρετε, στη ζωή και στην τέχνη μου», είπε ο ηθοποιός εννοώντας τις κατηγορίες που δέχτηκε ο ηθοποιός σχετικά με την πρώην σύντροφο του Καθριόνα Γουάιτ.

Ads

Σημειώνεται, ότι η Καθριόνα Γουάιτ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2015. Σύμφωνα με την νεκροψία, η 30χρονη πέθανε από υπερβολική δόση των φαρμάκων Ambien, Propranolol και Percocet, με τον ιατροδικαστή να χαρακτηρίζει τελικά τον θάνατό της αυτοκτονία. Τα χάπια που βρήκε η αστυνομία, ήταν υπνωτικά, αναλγητικά και χάπια ρύθμισης της πίεσης του αίματος και ήταν όλα γραμμένα στο όνομα-ψευδώνυμο του Κάρεϊ.

Στο ipad της είχε βρεθεί σημείωμα προς τον Τζιμ Κάρει που έλεγε μεταξύ άλλων: «Πριν από εσένα, μπορεί να μην είχα πολλά πράγματα, αλλά είχα σεβασμό, ήμουν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Αγαπούσα τη ζωή, είχα αυτοπεποίθηση και ένιωθα καλά με το κορμί μου. Ήμουν περήφανη για τις περισσότερες αποφάσεις που είχα πάρει στη ζωή μου. Μετά συνάντησα εσένα και μου γνώρισες την κοκαΐνη, τις πόρνες, την ψυχολογική κακοποίηση και τις αρρώστιες».