Όλοι οι νέοι άντρες που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους, σε οποιονδήποτε χώρο, θα πρέπει να εργαστούν υπό τις εντολές ισχυρών γυναικών, δήλωσε ο ηθοποιός Τομ Χανκς.

Ads

Τις σκέψεις αυτές ο ηθοποιός τις μοιράστηκε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Washington Post» κατά την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «The Post», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Μέριλ Στριπ.

Στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo, ο Χανκς ρωτήθηκε τι θα συμβούλευε τους νέους άντρες. «Είναι θέμα αξιοκρατίας και δεν έχει να κάνει με το φύλο», είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει κάθε νέος άντρας που εισέρχεται σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας είναι να εργαστεί για μία ισχυρή, δίκαιη, απαιτητική, καθοδηγητική γυναίκα αφεντικό».

«Εγώ στάθηκα τυχερός, το έζησα αυτό. Το έζησα με την Πένι Μάρσαλ, τη Νόρα Έφρον, την Έιμι Πασκάλ και την Στέισι Σνάιντερ. Έχω δουλέψει για πολλές γυναίκες που δεν ήταν καθόλου ελαστικές απέναντί μου και περίμεναν το καλύτερο από μένα», είπε ο ηθοποιός ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες δουλειές υπό την επίβλεψη γυναικών.

Ads