Την κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ -και σκιώδη Πρώτη Κυρία- Ιβάνκα, σατίρισε η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον, σε χιουμοριστικό σκετς στην εκπομπή Saturday Night Live του NBC.

H σατιρική εκπομπή με τη διαφήμιση - παρωδία ασκεί σκληρή κριτική στην αγαπημένη κόρη του Τραμπ, για τη στάση που τηρεί όσον αφορά τις μισογυνιστικές και ρατσιστικές απόψεις του πατέρα της, όπως σχολιάζουν δημοσιεύματα. Η fake διαφήμιση καταλήγει με το σύνθημα: «Το άρωμα για τη γυναίκα που θα μπορούσε να σταματήσει όλα αυτό, αλλά δεν θα το κάνει».

Η Γιόχανσον διαφημίζει -ως Ιβάνκα- άρωμα το οποίο φέρει το όνομα «Complicit» -δηλαδή, συνένοχη.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία δεξίωση (στη διακόσμηση κυριαρχεί το αγαπημένο χρώμα της οικογένειας, το χρυσό), με πολυελαίους και σαμπάνια που ρέει.

«Είναι όμορφη, είναι ισχυρή, είναι συνένοχη» είναι το σλόγκαν του αρώματος που «διαφημίζεται».

«Κάθε άνδρας ξέρει το όνομά της, κάθε γυναίκα ξέρει το πρόσωπό της» ακούγεται η αφηγήτρια, ενώ η Σκάρλετ/Ιβάνκα βηματίζει με αποφασιστικότητα ανάμεσα στους καλεσμένους.

«Όταν μπαίνει σε μία αίθουσα, όλα τα μάτια είναι πάνω της, είναι η Ιβάνκα. Μία γυναίκα, όπως αυτή αξίζει ένα άρωμα όλο δικό της. Επειδή είναι όμορφη. Είναι ισχυρή. Είναι…συνένοχη».

Στη συνέχεια η Γιόχανσον ως Ιβάνκα, κοιτάζεται σε καθρέφτη για να βάλει κραγιόν.

«Δεν ποθεί τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά την βλέπουμε. Ω, πως την βλέπουμε» συνεχίζει η αφηγήτρια.

Απέναντί της στον καθρέφτη όμως η Σκάρλετ/Ιβάνκα δεν βλέπει το πρόσωπό της, αλλά εκείνο του Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο στο SNL υποδύεται ο Αλεκ Μπόλντγουιν.