Μια ακόμη «ροζ» καταγγελία για τον Ντόναλντ Τραμπ έρχεται στη δημοσιότητα, αυτή η «πηγή» είναι από την Ουγγαρία.

Ads

Η πρώην Μις Ουγγαρία, Κάτα Σάρκα, μιλώντας σε εκπομπή της χώρας της, αποκάλυψε πως ο Ντόναλντ Τραμπ την είχε καλέσει στο ξενοδοχείο του στη Μόσχα το 2013, μετά τα καλλιστεία.

Υπενθυμίζεται πως η CIA φέρεται να έχει στα χέρια της έκθεση από έναν Βρετανό κατάσκοπο, σύμφωνα με την οποία η Μόσχα έχει φάκελο με στοιχεία για τον Ντόναλντ Τραμπ, τόσο για τις στενές οικονομικές σχέσεις που έχει με τη Ρωσία, όσο και για τη συμμετοχή του νέου προέδρου σε όργια κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα.

Τις εν λόγω πληροφορίες έχει διαψεύσει ο Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας λόγο για «ιστορίες άρρωστων μυαλών», αλλά και το Κρεμλίνο. Πάντως η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ με πολλούς να θέτουν το ζήτημα κατά πόσο ο Ντόναλντ Τραμπ είναι χειραγωγήσιμος από το Κρεμλίνο εξαιτίας αυτών των στοιχείων.

Ads

Σύμφωνα λοιπόν με την Κάτα Σάρκα ο Ντόναλντ Τραμπ την είχε πλησιάσει μετά τα καλλιστεία στο καθιερωμένο πάρτι. Ο Τραμπ, όπως είπε η Μις Ουγγαρία, αν και παντρεμένος την έπιασε από το χέρι και την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

«Μου έπιασε το χέρι, με τράβηξε κοντά του και με ρώτησε: Ποια είσαι; Με ξάφνιασε τόσο που το μόνο που κατάφερα να απαντήσω ήταν “Ουγγαρία” και στη συνέχεια αφού με ρώτησε “γιατί είσαι εδώ;” μου έδωσε την επαγγελματική του κάρτα στην οποία αναγραφόταν το τηλέφωνό του, ενώ μου είπε τον αριθμό του δωματίου στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε αλλά και το όνομά του “Ντόναλντ Τραμπ», είπε μιλώντας σε εκπομπή της Ουγγρικής τηλεόρασης, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών της, η Σάρκα παρουσίασε και την κάρτα που την έδωσε τότε ο Ντόναλντ Τραμπ. Πάντως, όπως υποστήριξε, απέρριψε την πρόταση του Τραμπ γιατί «δεν ήταν ο τύπος της».