Μόλις δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι ζει με ινομυαλγία, η Lady Gaga είπε ότι νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε την είδηση στο Twitter και στο Instagram την Πέμπτη, αφού ανακοίνωσε ότι δεν θα εμφανιστεί στο μουσικό φεστιβάλ Rock in Rio στη Βραζιλία.

Ads

Ειδικότερα, η Gaga έγραψε ότι δεν ήθελε να ακυρωθεί η συναυλία, τονίζοντας ότι “θα έκανε τα πάντα για το κοινό της αλλά οι πόνοι ήταν αβάσταχτοι και έπρεπε να φροντίσει την υγεία της”. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σταρ δημοσίευσε μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, δείχνοντας την τρέχουσα κατάστασή της και σε αυτήν τη φωτογραφία η ίδια απεικονίζεται με ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή. Στη λεζάντα της εικόνας η σταρ γράφει χαρακτηριστικά προς του Βραζιλιάνους:

“Βραζιλία, είμαι στεναχωρημένη που δε νιώθω αρκετά καλά για να πάω στο Rock in Rio. Θα έκανα οτιδήποτε για εσάς, αλλά πρέπει να φροντίσω το σώμα μου τώρα. Ζητώ την ευσπλαχνία και την κατανόησή σας και υπόσχομαι ότι θα επανέλθω και θα εμφανιστώ για εσάς σύντομα. Λυπάμαι τόσο και σας αγαπώ πάρα πολύ”.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ έβγαλαν με τη σειρά τους επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως η Lady Gaga υποφέρει από σοβαρό πόνο. Μάλιστα η Lady Gaga έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter (αλλά και στο Instagram) για τους πόνους αυτούς το εξής: “Με πήγαν στο νοσοκομείο και δεν είναι απλά ένας πόνος στο ισχίο ή η κόπωση της περιοδείας. Έχω έντονο πόνο. Είμαι σε καλά χέρια με τους καλύτερους γιατρούς. Σας στέλνω την αγάπη μου και ευχαριστώ για την κατανόηση σας”.

Ads

Σημειώνεται, ότι εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τη Lady Gaga να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρόκειται μάλιστα να δείξει πλάνα από τις επισκέψεις της στους γιατρούς στο νέο αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της, «Five Foot Two». Το εν λόγω ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ έχει ήδη κάνει πρεμιέρα στο Toronto Film Festival.

“Στο ντοκιμαντέρ η χρόνια ασθένεια, ο χρόνιος πόνος που έχω είναι η ινομυαλγία. Εύχομαι να βοηθήσω στην ευαισθητοποίηση στο θέμα και να συνδέσω ανθρώπους που το έχουν”, έγραψε η τραγουδίστρια στο post της.

Η ινομυαλγία είναι ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, διάχυτη ευαισθησία αλλά και άλλα γενικά συμπτώματα όπως διαταραχή του ύπνου και του συναισθήματος

Εκτός από το τους τρομερούς σωματικούς πόνους που αντιμετωπίζει, η Gaga αποκάλυψε πέρυσι ότι πάσχει από μετατραυματική διαταραχή άγχους. “Είναι μια καθημερινή προσπάθεια για μένα να ρυθμίζω το νευρικό μου σύστημα, ώστε να μην πανικοβάλλομαι σε καταστάσεις που δε θα επηρέαζαν οποιοδήποτε υγιή άνθρωπο. Συνεχίζω να προσπαθώ να διαχειριστώ αυτές τις αγχώδεις κρίσεις και ξέρω ότι θα τα καταφέρω. Αν σχετίζεστε με κάτι τέτοιο να ξέρετε ότι θα τα καταφέρετε κι εσείς”, έγραψε η Gaga.