Εντολή να μην πραγματοποιηθεί δημοπρασία με πολύ προσωπικά αντικείμενα της Μαντόνα έδωσε ένας δικαστής του Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Η περίεργη δημοπρασία θα περιλάμβανε εσώρουχα της τραγουδίστριας, πολλές προσωπικές φωτογραφίες, μία βούρτσα με τρίχες της, διάφορα γράμματα και ερωτικές επιστολές.

Ads

Ο Darlene Lutz, φίλος της Μαντόνα, που αποστέλλεται σε δημοπρασίες για διάφορα αντικείμενα που αγνοούσε ότι βρίσκονταν στην κατοχή της η βασίλισσα της ποπ, ανακάλυψε μεταξύ άλλων το γράμμα χωρισμού που της είχε αποστείλει κάποτε ο πρώην σύντροφός της Τούπακ Σακούρ.

Ο διάσημη τραγουδίστρια και ο Τούπακ είχαν μία σύντομη σχέση τη δεκαετία του 1990, λίγο πριν από το θάνατο του θρυλικού ράπερ το 1996, σε ηλικία 25 ετών.

Σε απόσπασμα της επιστολής ο Τούπακ γράφει: “Για σένα, το να σε δουν με έναν μαύρο άντρα δε θα έκανε κακό στην καριέρα σου. Αντίθετα θα την απογείωνε γιατί όλοι θα σκέφτονταν πόσο ανοιχτόμυαλη είσαι. Για μένα όμως κάτι τέτοιο θα ήταν τεράστιο πλήγμα. Θα ήταν σαν να προδίδω όλους αυτούς τους ανθρώπους που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Δεν είχα ποτέ σκοπό να σε πληγώσω.”

Ads

Σε μια άλλη επιστολή που βρέθηκε και απευθύνεται στο “J”, η Μαντόνα γράφει ότι “είναι τόσο απογοητευτικό να διαβάζω ότι η Whitney Houston έχει την καριέρα που θα ήθελα να έχω στη μουσική και η Sharon Stone στον κινηματογράφο. Όχι επειδή θέλω να γίνω σαν αυτές, γιατί θα προτιμούσα να πεθάνω, αλλά είναι τόσο τρομερά μέτριες που με κάνει να απορώ για τον τρόπο ανέλιξής τους”. Η συγκεκριμένη επιστολή αναμενόταν να φθάσει τα 5.000 δολάρια.

Στην αγωγή της η Μαντόνα δηλώνει αηδιασμένη που ένας θαυμαστής της θα μπορούσε να έχει στην ιδιοκτησία του ένα κομμάτι της. “Το DNA μου θα μπορούσε να εξαχθεί από μία τρίχα από τα μαλλιά μου. Είναι εξωφρενικό και πολύ προσβλητικό, το DNA μου να δημοπρατείται”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “πραγματικά σοκαρίστηκα με τη δημοπρασία της επιστολής του Σακούρ γιατί πραγματικά δεν γνώριζα ότι δεν ήταν πλέον στην κατοχή μου”.