Εραστές φαίνεται να ήταν ο γνωστός ηθοποιός Μάρλον Μπράντο και ο μεγάλος κωμικός, Ρίτσαρντ Πράιορ, τη δεκαετία του ’70.

Ads

Αυτό αποκάλυψε ο μουσικός παραγωγός Κουίνσι Τζόουνς σε συνέντευξή του στο New York Magazine, μιλώντας για τις σεξουαλικές συνήθειες του Μπράντο. «Έκανε σεξ με όλους. Τον Τζέιμς Μπάλτουιν, τον Ρίτσαρντ Πράιορ, τον Μάρβιν Γκέι», ανέφερε ο παραγωγός.

Η δεκαετία του ’70 ήταν μία περίοδος, όπου οι πειραματισμοί στο σεξ και οι ουσίες αποτελούσαν σχεδόν καθημερινότητα για τους αστέρες του κινηματογράφου, αλλά και της μουσικής βιομηχανίας.

Η χήρα του Πράιορ επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας πως ο ηθοποιός θα «διαλυόταν» αν γινόταν γνωστή η σχέση του με τον Μάρλον Μπράντο. «Ήταν η δεκαετία του ‘70. Τα ναρκωτικά ήταν ακόμη καλά, ειδικά τα Quaaludes. Αν έκανες αρκετή κοκαΐνη, θα έκανες σεξ με ένα ψυγείο και θα του έστελνες λουλούδια το πρωί», δήλωσε.

Ads

image

Μάλιστα η Λι Πράιορ, με τον οποία ο κωμικός είχε παντρευτεί δύο φορές κι έμεινε μαζί της ως το τέλος, ανέφερε ότι περιγράφει λεπτομερώς τις σεξουαλικές του εμπειρίες στα ημερολόγια του, τα οποία θα δημοσιευτούν μέσα στο χρόνο.

image

Σημειώνεται, ότι η συνέντευξη του παραγωγού προκάλεσε αντιδράσεις καθώς μίλησε για τον «κλέφτη» Μάικλ Τζάκσον και τους Beatles που κατά την άποψή του ήταν ό,τι χειρότερο είχε γνωρίσει ποτέ, έως και για τον δολοφόνο του Τζον Κένεντι.