Κυκλοφόρησε το νέο teaser της επιτυχημένης σειράς «The Handmaid’s Tale», που έχει εντυπωσιάσει χιλιάδες θεατές σε όλο τον κόσμο.

Ads

Το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν προκαλεί περισσότερα ερωτηματικά παρά δίνει απαντήσεις.Η Ελίζαμπεθ Μος εμφανίζεται μέσα στην κλούβα που τη μεταφέρει… κάπου. Οδηγείται στην τιμωρία και την αγχόνη επειδή παράκουσε και δεν πέταξε τον λίθο; Οδηγείται προς την ελευθερία στο πλαίσιο επιχείρησης που οργάνωσε ο πιστός οδηγός του Φρεντ και πατέρας του παιδιού της;

Σημειώνεται, ότι η δεύτερη σεζόν του «The Handmaid’s Tale» επιστρέφει στις 25 Απριλίου στο Hulu.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Το «The Handmaid’s Tale» γράφτηκε το μακρινό 1985 από την Μάργκαρετ Ατγουντ, όμως είναι απίστευτα επίκαιρο. Απεικoνίζει ένα δυστοπικό μέλλον που έχει στερήσει ολοκληρωτικά τα ανθρώπινα δικαιώματα από τις γυναίκες. Σε ένα παράλληλο 2017, τα πάντα είναι μολυσμένα, το οικοσύστημα καταρρέει και το σημαντικότερο, η μεγάλη πλειοψηφία του παγκοσμίου πληθυσμού έχει χάσει την γονιμότητα του. Η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας έχει καταρρεύσει μετά από πραξικόπημα και την θέση της έχουν πάρει χριστιανικοί δικτάτορες που θέλουν η χώρα να επιστρέψει στις παλιές της άξιες.

Ads

Η νέα ηγεσία διοικεί όπως και κάθε δικτατορία, χρησιμοποιώντας την θρησκεία, τα όπλα και τους ρουφιάνους της. Για να σώσουν οι πραξικοπηματίες την χώρα, η οποία τώρα έχει μετονομαστεί σε Gilead και είναι στα πρόθυρα να ερημώσει λόγω υπογεννητικότητας, φυλακίζουν τις λιγοστές πλέον γόνιμες γυναίκες που δεν ανήκουν στην υψηλή τάξη που ελέγχει την χώρα και τις αναγκάζουν να βιάζονται από τους αφέντες τους με σκοπό την τεκνοποίηση.