Εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δοκιμάζουν την τύχη τους σε διάφορα talent show. Είναι σίγουρα μια βιομηχανία εύκολου χρήματος, αλλά όχι μόνο αυτό.

Ads

Τα talent show έχουν κατακλύσει τις οθόνες της τηλεόρασης κι έχουν αποκτήσει πολλούς θαυμαστές και πολλούς επικριτές για διάφορους λόγους. Όμως κάποιες φορές το ταλέντο πραγματικά ξεχειλίζει πάνω στην σκηνή.

Στο τηλεοπτικό σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» υπάρχουν πολλοί επίδοξοι νέοι που προσπαθούν να προβληθούν και κάποιοι από αυτούς όντως τα καταφέρνουν. Πρόσφατα ένας χορευτής animation, εντυπωσίασε το κοινό και την κριτική επιτροπή με τις ιδιαίτερες χορευτικές του ικανότητες, κερδίζοντας το δεύτερο Golden Buzzer στη χώρα μας. Με αυτό τον τρόπο πάει απευθείας στον ημιτελικό.

Σημειώνεται ότι το πρώτο Golden Buzzer στην Ελλάδα το κέρδισε μία χορωδία από τη Νιγηρία, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Εντύπωση προκαλούν φυσικά και τα καλύτερα Golden Buzzer της Αμερικής, με χορευτές, τραγουδοποιούς και άλλους καλλιτέχνες που άφησαν τους κριτές με το στόμα ανοιχτό.