Ένας υπέροχος φωτογράφος δημιούργησε ένα πρωτότυπο φωτογραφικό πρότζεκτ. O Josh Rossi, βοήθησε έξι παιδιά να πολεμήσουν το κακό, φωτογραφίζοντας τα σαν σούπερ ήρωες. Μόνο που αυτοί οι ήρωες δίνουν καθημερινή μάχη για τη ζωή, αφού πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Ειδικότερα, ο Josh Rossi και η σύζυγός μου Roxana συνεργάστηκαν με την καταπληκτική σχεδιάστρια κοστουμιών Julie Whiteley για να δημιουργήσουν την πιο επική φωτογράφηση παιδιών με ασθένειες και αναπηρίες. Η ιδέα ήταν να παρουσιάσουν την εσωτερική τους δύναμη με τρόπο που θα έφερνε ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους, καθώς και σε άλλους που παλεύουν με παρόμοια θέματα.

Σημειώνεται ότι πέρυσι, ο Rossi έκανε πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο, αφού χρησιμοποίησε τις δεξιότητές του ως φωτογράφος για να μετατρέψει την κόρη του στην Wonder Woman. Ήταν ένα διασκεδαστικό έργο, αλλά στην πορεία του δημιουργήθηκε η ανάγκη για να κάνει κάτι μεγαλύτερο, που θα μπορούσε να εμπνεύσει περισσότερο κόσμο.

Πήρε αρκετό καιρό μέχρι η γυναίκα του Rossi, Roxana, να βρει έξι παιδιά με ποικίλες αναπηρίες και ασθένειες, που έχουν επιδείξει απίστευτη δύναμη και ανθεκτικότητα. Η τελική σύνθεση του “the REAL Justice League”, όπως ονομάστηκε το πρότζεκτ, ήταν ο 5χρονος Kayden Kinckle, η 3χρονος Sofie Loftus, ο 9χρονος Teagan Pettit, ο Mataese Manuma 2 ετών, ο 7χρονος Zaiden Stolrow και ο 5χρονος ο Simon Fullmer.

Κάθε ένα από τα παιδιά πάσχει από μία ασθένεια, αναπηρία ή κατάσταση που τους κάνει να φαίνονται αδύναμοι εξωτερικά. Στόχος του Rossi ήταν να παρουσίαζε την εσωτερική τους δύναμη με το φωτογραφικό του πρότζεκτ.
Αφού τα φωτογράφισε, στη συνέχεια τους μοίρασε τις εκτυπωμένες αφίσες , καταγράφοντας τις αντιδράσεις των παιδιών και της οικογένειας τους.

Kayden Kinckle

Sofie Loftus

Teagan Pettit

Mataese Manuma

Zaiden Stolrow

Simon Fullmer