Δημοσίευσε την αγγελία του σε ένα δημοφιλές site και οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν «βροχή».

Ads

Ο 75χρονος παππούς Ρέι Τζονστόουν έγραψε, σύμφωνα με το BBC, ότι ζητούσε ταίρι για ψάρεμα καθώς το αγαπημένο του χόμπι έγινε ιδιαίτερα μοναχικό από τότε που πέθανε η σύζυγός του -και συντροφιά του στο ψάρεμα.

Περίπου 100 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του κάνοντάς του προτάσεις για ψάρεμα σε διάφορες περιοχές της Αυστραλίας με ή χωρίς βάρκα. 

Μάλιστα, ένας ξυλουργός τον κάλεσε στο Κουίνσλαντ μαζί με τον εγγονό του για να ψαρέψουν όλοι μαζί σε κοντινό νησί, καλύπτοντας παράλληλα τα έξοδα μεταφοράς τους.

Ads

«Μου τηλεφώνησαν από παντού. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξε τέτοια ανταπόκριση και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται μια αγγελία να τραβάει τόσο πολύ την προσοχή του κόσμου. Ίσως έχει να κάνει με την ηλικία μου» είπε ο συνταξιούχος αστειευόμενος.

Η ιστορία του κ. Ρέι πέρασε στα social media με το hashtag #IllFishWithRay, «ταξίδεψε» πολύ πέρα από τα όρια της μικρής πόλης στην οποία ζει και επιπλέον, έγινε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό ρεπορτάζ.

image

Η αγγελία του διαβάστηκε από τουλάχιστον 100.000 ανθρώπους και το τηλέφωνό του δεν έχει σταματήσει να χτυπάει.

image

Μάλιστα, η κόρη του Πάμελα ευχαρίστησε μέσω facebook όλους για την θερμή ανταπόκριση στην αγγελία, γράφοντας ότι ο πατέρας της είναι πολύ μόνος από τον θάνατο της μητέρας της και μετά.