Ένα νέο ζευγάρι από το Φοίνιξ των ΗΠΑ κατάφερε αυτό που για πολλούς φαντάζει ακατόρθωτο. Να μετατρέψουν ένα σιλό σιτηρών 34 τετραγωνικών μέτρων σε μοντέρνα κατοικία κατοικία με όλες τις ανέσεις.

Ads

Μάλιστα ο Κάιζερ και η Σόνια κατάφεραν να χωρέσουν όλα τους τα πράγματα στο μικρό σπίτι, παρά τα ελάχιστα τετραγωνικά, δημιουργώντας λειτουργικούς χώρους.

«Μια τόσο μικρή κατοικία σε φέρνει πιο κοντά – έχεις παρέα ακόμη κι εκεί που νόμιζες πως δε θα είχες» δήλωσε ο Κάιζερ στο Zillow, που παρουσίασε το σπίτι τους σε μια ανάρτηση στο μπλογκ της εταιρείας.

image

Ads

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κάιζερ αγόρασε το σιλό ως αποθήκη για τα εργαλεία κήπου του. Όμως στην πορεία φαίνεται να άλλαξε γνώμη και άρχισαν να το μετατρέπουν στο σπίτι των ονείρων τους.

image

image

Στο σπίτι δεν υπάρχουν καθόλου δωμάτια, μόνο απλά μια σοφίτα – κρεβατοκάμαρα στον επάνω όροφο, ενώ ο κάτω όροφος περιλαμβάνει την κουζίνα και ένα μπάνιο.

image

image

image

Η δουλειά που κατέλαβαν ήταν σκληρή και διήρκεσε σχεδόν 18 μήνες. Τα προβλήματα δεν ήταν λίγα καθώς τα έπιπλα με γωνίες δεν μπορούσαν να μπουν στον στρογγυλό χώρο. Ο Κάιζερ τελικά έφτιαξε μόνος του τα ντουλάπια της κουζίνας καθώς και μια συρόμενη πόρτα με ρόδες που οδηγεί στην αυλή και στο εξωτερικό ντους.

Στα δυνατά χαρτιά του σπιτιού περιλαμβάνεται η παρακολούθηση ταινιών, καθώς το ζευγάρι εγκατέστησε μεγάφωνα κάτω από το κρεβάτι και μπορεί να προβάλει ταινίες πάνω στον τοίχο απέναντι από το κρεβάτι.